Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je kontaktirati, Viber nistaGradiska 30 god 066607240
Ma ja. Takvi jebu elitne po par hiljada eura za noć a ne ove kokošarke od 100-200Nije njemu do para nego neće da ga neko pravi levatom i budalom
Druze mi nećemo nikome pricat a ti šuti ne sramoti se. Milion puta je rečeno da je Xbox prevaracao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Resimo ti mamu svaku drugu noc..glupkoNije problem imam 10 firmi imam zarade preko 100k mjesecno ali volim uplatit malo ovako i zabavit se ugl sam davao sve na kes odmah ali ona je trazilai ja poslao kako neko ne moze skontat ko je iza broja i da mu neko dodje i resi to ?
obavezno im reci da si RAVAKU zvaocao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Cuj ima 10 firmi a kuka ovda po forumu za 50 kermi koda je 5 hiljada daj nam bgti broj računa da ti to skupimo zacas nmg te vise slusatNije problem imam 10 firmi imam zarade preko 100k mjesecno ali volim uplatit malo ovako i zabavit se ugl sam davao sve na kes odmah ali ona je trazilai ja poslao kako neko ne moze skontat ko je iza broja i da mu neko dodje i resi to ?
Vidim neka guzva po graduSutra Doboj mala sa Stupa
Od 12do 6 ce vam biti tamo
061025584
Vidim neka guzva po graduSutra Doboj mala sa Stupa
Od 12do 6 ce vam biti tamo
061025584
lepi moj dodji u sarajevo pa da vidis kako se zivi nisam ja robovlasnik ko ti zapamti mogu ja dat i 5k kurvi ali zasto bi kad je to samo kurva stedim kes za neke druge projekte a ne bacat par hiljada na te gluposti..Cuj ima 10 firmi a kuka ovda po forumu za 50 kermi koda je 5 hiljada daj nam bgti broj računa da ti to skupimo zacas nmg te vise slusat
lepi moj dodji u sarajevo pa da vidis kako se zivi nisam ja robovlasnik ko ti zapamti mogu ja dat i 5k kurvi ali zasto bi kad je to samo kurva stedim kes za neke druge projekte a ne bacat par hiljada na te gluposti..Cuj ima 10 firmi a kuka ovda po forumu za 50 kermi koda je 5 hiljada daj nam bgti broj računa da ti to skupimo zacas nmg te vise slusat
Ma tebi fali koja daska u glavi majke mi mozda i cijeli taj jedan projekat o kojem pricaslepi moj dodji u sarajevo pa da vidis kako se zivi nisam ja robovlasnik ko ti zapamti mogu ja dat i 5k kurvi ali zasto bi kad je to samo kurva stedim kes za neke druge projekte a ne bacat par hiljada na te gluposti..
koje je boje tvoja porsche panamera ?Ma tebi fali koja daska u glavi majke mi mozda i cijeli taj jedan projekat o kojem pricas
Bijeli lambo huracan 640 konja koji si ti pacenik majko mila nisi ni svjestan togakoje je boje tvoja porsche panamera ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|