Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veca si ti budala sto se raspravljas sa njim. Vidis da je neki klinac koji troluje ovdje. A ti se primio ko saucesce i raspravljas se sa njim. Budalo.Bijeli lambo huracan 640 konja koji si ti pacenik majko mila nisi ni svjestan toga
Bijeli lambo huracan 640 konja koji si ti pacenik majko mila nisi ni svjestan toga
Ovo se odnosi na djevojku koja se ovdje oglasava kao MinieSve preporuke za djevojku..
Lijepa..uredna..sve za 10..
Za broj i ostalo javite joj se u privatne poruke
Elki
To su uglavnom muskarci sto uzimaju x bonove, pa ne znam koliko je dobro zamijerati se svojom si voljom uplatio , to godinama tako i niko im nije stao u kraj…Jer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?
Fakultet namrgodjenosti i iskrivljenih usta...SONJA RISTIĆ: Neopterećenost je dobar ključ za glavni bezvremenski stil | DOBARPORTAL
Sonja Ristić iz Sarajeva školovana je maserka s višegodišnjim iskustvom. Nakon završene Srednje medicinske škole, završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja te Višu školu za fizioterapeute. U razgovoru za dobarportal.net ističe da je u redu pratiti modne trendove, ali i ne pratiti ih...dobarportal.net
Sonja masaze intervju
Kod ove sam bio, daj Bože da ima osnovnu školu, al dobro, uči zanat, tu je lovaFakultet namrgodjenosti i iskrivljenih usta...
Tko je ova ?Za erotsku masazu , samo Medjugorije, 150 km, nema smjestaj..Broj 063847581, i na what's app..Dok se ovi vampiri ne pojave ovdje..
X bonZa erotsku masazu , samo Medjugorije, 150 km, nema smjestaj..Broj 063847581, i na what's app..Dok se ovi vampiri ne pojave ovdje..
Druze mi se ovde sturismo pusajujci da be placate unaprijed, da su to lazni profili a vibi dalje pravite se "pametni"cao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|