Ajdinludi33
Member
Nek rade sta god zele ali kako neko ako vara ne moze ga niko naci preko broja to ne mogu da razumijem ? sta sutra ja prevarim tebe i ne mozes me naci ? ne kontam...Zamisli sta ti zaposlenici tek rade, kad te ona naguzila za 50KM![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek rade sta god zele ali kako neko ako vara ne moze ga niko naci preko broja to ne mogu da razumijem ? sta sutra ja prevarim tebe i ne mozes me naci ? ne kontam...Zamisli sta ti zaposlenici tek rade, kad te ona naguzila za 50KM![]()
Popušio si ga jarane kod Mallory žestokoO mallory jesi li to ti? Ofajlo raspala![]()
Pozdrav drug moze li kontakt te crnke iz bugojna,Imam jednu dobru crnku u Bugojnu. Ima li neko da razmjenimo brojeve/kontakt
Popušio si ga ba kod Mallory skontaj višeO mallory jesi li to ti? Ofajlo raspala![]()
Kako je kontaktirati, Viber nistaGradiska 30 god 066607240
Ma ja. Takvi jebu elitne po par hiljada eura za noć a ne ove kokošarke od 100-200Nije njemu do para nego neće da ga neko pravi levatom i budalom![]()
Druze mi nećemo nikome pricat a ti šuti ne sramoti se. Milion puta je rečeno da je Xbox prevaracao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Resimo ti mamu svaku drugu noc..glupkoNije problem imam 10 firmi imam zarade preko 100k mjesecno ali volim uplatit malo ovako i zabavit se ugl sam davao sve na kes odmah ali ona je trazilai ja poslao kako neko ne moze skontat ko je iza broja i da mu neko dodje i resi to ?
obavezno im reci da si RAVAKU zvaocao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Vidim neka guzva po graduSutra Doboj mala sa Stupa
Od 12do 6 ce vam biti tamo
061025584
Vidim neka guzva po graduSutra Doboj mala sa Stupa
Od 12do 6 ce vam biti tamo
061025584
lepi moj dodji u sarajevo pa da vidis kako se zivi nisam ja robovlasnik ko ti zapamti mogu ja dat i 5k kurvi ali zasto bi kad je to samo kurva stedim kes za neke druge projekte a ne bacat par hiljada na te gluposti..Cuj ima 10 firmi a kuka ovda po forumu za 50 kermi koda je 5 hiljada daj nam bgti broj računa da ti to skupimo zacas nmg te vise slusat
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|