volibert
Active member
I ne pozuruje bas uzivancija svaka preporuka za konu.vidi se da uživa u kurcu,a ne ko pojedine samo pare da uzmu.Ova voli nabijanje u svakom smislu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne pozuruje bas uzivancija svaka preporuka za konu.vidi se da uživa u kurcu,a ne ko pojedine samo pare da uzmu.Ova voli nabijanje u svakom smislu
kod koje možes po licu,ni kod jedne.Mostarci uživajteI ne pozuruje bas uzivancija svaka preporuka za konu.
De pomjeri od 13h tad cu mocSarajevo sutra od 16h do 19h (utorak)
066-141-783 whatsapp
Mostar tu sam petak i subotu (20.9 i 21.09)
#crnka
ima kazbeno popravni dompoz, jel ima ista u Zenici?
Moze i meni
Zasto mi ovo mirise na navlakusu neku?Caoo svima Sarajevo 23 godine, promoterka u klubovima i kaficima, zainteresovana za sve teme i zabave
www.facebook.com
Kako ce biti protjerana ako je drzavljanka BiH?Ljudi da li je istina da je Ilma.02 protjerana iz BIH?
Imas onu u Osijeku, 60 godinaIma li neko broj neke starke za momka od 20god sarajevo
I meni isto smrdi, da nas navuce na FB sa slikama ovo ono i lagani xbon da se trazi..Zasto mi ovo mirise na navlakusu neku?
a cuo sam svasta o njoj, tko vise zna sta je istina... od side do ostalog. al cinjenica nema je vise a iz pastete je iskakalaLjudi da li je istina da je Ilma.02 protjerana iz BIH?
Drustvene mreze se ne koriste za ovo, barem ne ja, kupim broj kada mi treba, odradim, bacim i mirna Bosna, a ovo sa 8 prijatelja na fb nisu cista posla.I meni isto smrdi, da nas navuce na FB sa slikama ovo ono i lagani xbon da se trazi..
Ima, javi se u ppIma li neko broj neke starke za momka od 20god sarajevo
Za vecerasImali neka starija slobodna dama za sex iz Sarajeva za novac
Tel: 064/677-677
|
|
|