uscuplic123
New member
Da ako imas i ti nesto za tesanjNeko razmjena... Ako ima neko za Doboj, Prnjavor, Jelah il Tešanj... Dajem broj jedne iz prnjavora, druge iz Tešnja, milfare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ako imas i ti nesto za tesanjNeko razmjena... Ako ima neko za Doboj, Prnjavor, Jelah il Tešanj... Dajem broj jedne iz prnjavora, druge iz Tešnja, milfare
Ako ko zeli kontakt dobre djevojke, trenutno u Doboju. Javite se u pp. Samo ozbiljni.
Moze kontMoze pp kontakt
Mala sa stupa ti je u Mostaru do 6ipo ,sasvim ok cijene kod njeMostar neka večeras novac nije problem??
Rijetko kada pisem javno ovdje recenzije zbog raznoraznih prepirki,ali ovu gospodju mogu toplo preporuciti.Iznenadila me bas prije nekoliko dana i to pozitivno sam iznenadjen.Uzivala je i ona ,obostrnai zadovoljstvo ,uopste nije statticna od higije,do odabira prostora,sve za 10.Sama akcija takodje 10.Greska u broju telefona za zgodnu hercegovku.. 063161953...ovo je pravi tel...
Kako doci do nje?Mala sa stupa ti je u Mostaru do 6ipo ,sasvim ok cijene kod nje
Se mjenjamo,ja tebi BL ti meni Tesanj ?Neko razmjena... Ako ima neko za Doboj, Prnjavor, Jelah il Tešanj... Dajem broj jedne iz prnjavora, druge iz Tešnja, milfare
Moze li broj od Aide?Moze li broj od Aldyane
Ja sam znam za one sa EGE..nista domace..a i ja sutra trebam u Tuzlu...Pozdrav ,
Ako neko ima kontakt broj od djevojke za Tuzlu i okolna mjesta neka posalje u p.p.
Ko je malaMala sa stupa ti je u Mostaru do 6ipo ,sasvim ok cijene kod nje
Dosta pominjana ovdje.Ko je mala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|