Cosa Nostra
Member
Ma ima se trenutno love do krova..a naravno ide se..prvo veceras treba na Grbavici otresti ovu mostarsku Kurvicu Forza Zeljo..Cuvaj lovu ide se na Meazzu 01.10. Gledati tekmu sa Zvezdom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima se trenutno love do krova..a naravno ide se..prvo veceras treba na Grbavici otresti ovu mostarsku Kurvicu Forza Zeljo..Cuvaj lovu ide se na Meazzu 01.10. Gledati tekmu sa Zvezdom
A ja tvoju kurvu majku, u duetu sa malom sa stupaJebote otac glupi,napisao je da je narkomanka i pobjegla mu,kao fol po kondome..to je stari ehlimanin fol..popisam ti se cigancici sa stupa u zvalje
Dan žalosti u MostaruMostar danas necu moci raditi dosla tetka u goste
Vidimo se drugom prilikom i sto prije!
BANJA LUKA VIDIMO SE 11.10 i 12.10 !
#crnka
Evo da ti na ovaj post odgovorim.Mostar danas necu moci raditi dosla tetka u goste
Vidimo se drugom prilikom i sto prije!
BANJA LUKA VIDIMO SE 11.10 i 12.10 !
#crnka
Jebat ih ko neki ljudi hahahahDan žalosti u Mostaru
to se kaže ona tebe zguzilaEvo da ti na ovaj post odgovorim.
Znači juče dogovoren sastanak za danas u 11 i rečeno mi piši u 10 sati da ti kažem adresu. Ja u 9:30 pišem poruku i krećem prema Mostaru računajući da će u međuvremenu doći poruka sa adresom, no međutim poruka stize u 12:36 da je dobila i da neće moći i da sam navodno trebao znati da ako se ne javlja da ne radi. Ovo je totalno nepošteno i morao sam napisati ovaj osvrt. Pozdrav svima
Dolaze li muškarci u obzirU srijedu koja bude radila u Sarajevu dobro cu je pocastiti rodjendan mi je taj dan pa hocu malo da se opustim haah
Dobit ce od mene za dva tri sata sto od ostalih za cijeli dan
Samo kada pijemo hahaDolaze li muškarci u obzir
Ako branis Ehlimanu lazov si veliki !!!T
O se i meni par puta desavalo hahah.
Pa svi ovi sto blate,rade to iz razloga sto ih neka blokira,ne spusti cijenu itd...
tako ti i treba kad si bio voljan platit 300-400 maraka za pusenje preko gumeEvo da ti na ovaj post odgovorim.
Znači juče dogovoren sastanak za danas u 11 i rečeno mi piši u 10 sati da ti kažem adresu. Ja u 9:30 pišem poruku i krećem prema Mostaru računajući da će u međuvremenu doći poruka sa adresom, no međutim poruka stize u 12:36 da je dobila i da neće moći i da sam navodno trebao znati da ako se ne javlja da ne radi. Ovo je totalno nepošteno i morao sam napisati ovaj osvrt. Pozdrav svima
Nemam pojma ko ke ta.Ako branis Ehlimanu lazov si veliki !!!
Ukucaj ovde njeno ime najmanje 5 ljudi je ukrala novcank ili je naplatila pa pobjegla...
Pusali su sto puto za nju...
Narkomanka je sta drugo moze bit ???
Pa valjda se pise i dogovori i potvrdi termin pa se krene za ubuduce da znas.Evo da ti na ovaj post odgovorim.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|