BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bolje je kanale kopati nego imati posla sa balkancima kao eskort..Nadam se da ove cure imaju zastitu jer to je rizican , katastrofalan posao..Znam jednu u BG, ima zastitu Pro zastitara, mogu I da shvatim zasto ..

Mostar danas necu moci raditi dosla tetka u goste 😂
Vidimo se drugom prilikom i sto prije!

BANJA LUKA VIDIMO SE 11.10 i 12.10 !

#crnka🖤
Evo da ti na ovaj post odgovorim.
Znači juče dogovoren sastanak za danas u 11 i rečeno mi piši u 10 sati da ti kažem adresu. Ja u 9:30 pišem poruku i krećem prema Mostaru računajući da će u međuvremenu doći poruka sa adresom, no međutim poruka stize u 12:36 da je dobila i da neće moći i da sam navodno trebao znati da ako se ne javlja da ne radi. Ovo je totalno nepošteno i morao sam napisati ovaj osvrt. Pozdrav svima

Znači juče dogovoren sastanak za danas u 11 i rečeno mi piši u 10 sati da ti kažem adresu. Ja u 9:30 pišem poruku i krećem prema Mostaru računajući da će u međuvremenu doći poruka sa adresom, no međutim poruka stize u 12:36 da je dobila i da neće moći i da sam navodno trebao znati da ako se ne javlja da ne radi. Ovo je totalno nepošteno i morao sam napisati ovaj osvrt. Pozdrav svima
to se kaže ona tebe zguzila

U srijedu koja bude radila u Sarajevu dobro cu je pocastiti 😎 rodjendan mi je taj dan 😎 pa hocu malo da se opustim haah
Dobit ce od mene za dva tri sata sto od ostalih za cijeli dan 😎🥳💙

tako ti i treba kad si bio voljan platit 300-400 maraka za pusenje preko gume 😅

Ako branis Ehlimanu lazov si veliki !!!
Ukucaj ovde njeno ime najmanje 5 ljudi je ukrala novcank ili je naplatila pa pobjegla...
Pusali su sto puto za nju...
Narkomanka je sta drugo moze bit ???
Nemam pojma ko ke ta.
Branim samo ove koje znam i kod kojih sam bio nekoliko puta.
Ja to globalno recenziju ostavio.

Sta je ovo na EGE zna li neko najezda colombian girl neke imaju i video, koliko su ovi profili autentični i da li je neko bio kod njih?

Pa valjda se pise i dogovori i potvrdi termin pa se krene za ubuduce da znas.
Dobila i malksala nisam ni mogla ustati a ne da tipkam telefon. Sory , ali svi prije nego krenu potvrde termin jednostavno tako mora. Bas zbog vandrednih problema.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh