Ni blizu, za MOJ ukus je bolja od CristalLici mi na Cristal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni blizu, za MOJ ukus je bolja od CristalLici mi na Cristal
Još jedan glupan se javio. Pa idiote u pitanju je zajebancija. Vidiš li smajli konju ćoravi? Niti znam odakle je, niti sam je ikad u životu vidio, niti me boli kurac za nju. Odjebite više kljusine retardirane.Uvijek se nađe neki debil koji nesto sere, ofira cure drka ih, porukama i tad ispastaju drugi. Sve i da znas ko je i sta je nije fazon da to pises javno! Da je iz Zanzibara koga za to k.. boli? Da ti zvizne ti bi njoj govno ko sarmu pojeo!!!
Ime profila tačno je u skladu sa vokabularom koji preferiraš.....Još jedan glupan se javio. Pa idiote u pitanju je zajebancija. Vidiš li smajli konju ćoravi? Niti znam odakle je, niti sam je ikad u životu vidio, niti me boli kurac za nju. Odjebite više kljusine retardirane.
To duhovito? Evo valjam se od smijehaIme profila tačno je u skladu sa vokabularom koji preferiraš.....
Sta imas iz zeniceIma li sta oko zenice-travnika, imam zenicu, visoko, ilijaš
Ce vidimo..Ni blizu, za MOJ ukus je bolja od Cristal
Prva liga, bio 2 puta, puno bolja uživo nego na slikamaJe li bio iko kod ove Tonya u Bl? Kakva je?
Svaka ti cast..jedan si rijedkih koji su spremni podjeliti broj..hvala ti u ime onoga kome zatreba..pozz063803441
Mostar ako nekog zanima
Plavusa
Pa eto ti samo jedan post iznad kontakt MostarNeko nešto za Mostar
+387 65 052 735Koji je broj Sofije,zna li ko jel dostupna za Sarajevo?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|