Pogledaj malo o kojoj je napisao recenziju i na koji njegov post sam ja reagovao. Retarde glupi !!čovjek pise o ehlimani iz b.potoka, narkomanki teskoj i kradljivici..a ti branis cast drugoj kurvi sa stupa..jebote hljeb retardirani, glupi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj malo o kojoj je napisao recenziju i na koji njegov post sam ja reagovao. Retarde glupi !!čovjek pise o ehlimani iz b.potoka, narkomanki teskoj i kradljivici..a ti branis cast drugoj kurvi sa stupa..jebote hljeb retardirani, glupi
Ne branim ja niciju cast. Al blati curu a nije ni bio kod nje. Ja to govorim. Cinjenice su da 80% muskaraca ovdje pisu hate komentare za djevojke kod kojih nisu ni bili.čovjek pise o ehlimani iz b.potoka, narkomanki teskoj i kradljivici..a ti branis cast drugoj kurvi sa stupa..jebote hljeb retardirani, glupi
Jebote otac glupi,napisao je da je narkomanka i pobjegla mu,kao fol po kondome..to je stari ehlimanin fol..popisam ti se cigancici sa stupa u zvaljePogledaj malo o kojoj je napisao recenziju i na koji njegov post sam ja reagovao. Retarde glupi !!
Joj rijecnika majko draga,sta je ovo.Jebote otac glupi,napisao je da je narkomanka i pobjegla mu,kao fol po kondome..to je stari ehlimanin fol..popisam ti se cigancici sa stupa u zvalje
Cuvaj lovu ide se na Meazzu 01.10. Gledati tekmu sa ZvezdomEh da hoce nekoj poteči rakija i koka
Odmah bih je zenio haha![]()
Valjalo bi da bude tu cijelu sedmicu da je posjetim svakog danaLjudi Sara vam je u Sarajevu citav vikend i Ponedeljak
061025584
Ma ima se trenutno love do krova..a naravno ide se..prvo veceras treba na Grbavici otresti ovu mostarsku KurvicuCuvaj lovu ide se na Meazzu 01.10. Gledati tekmu sa Zvezdom![]()
A ja tvoju kurvu majku, u duetu sa malom sa stupaJebote otac glupi,napisao je da je narkomanka i pobjegla mu,kao fol po kondome..to je stari ehlimanin fol..popisam ti se cigancici sa stupa u zvalje
Dan žalosti u MostaruMostar danas necu moci raditi dosla tetka u goste
Vidimo se drugom prilikom i sto prije!
BANJA LUKA VIDIMO SE 11.10 i 12.10 !
#crnka![]()
Evo da ti na ovaj post odgovorim.Mostar danas necu moci raditi dosla tetka u goste
Vidimo se drugom prilikom i sto prije!
BANJA LUKA VIDIMO SE 11.10 i 12.10 !
#crnka![]()
Jebat ih ko neki ljudi hahahahDan žalosti u Mostaru![]()
to se kaže ona tebe zguzilaEvo da ti na ovaj post odgovorim.
Znači juče dogovoren sastanak za danas u 11 i rečeno mi piši u 10 sati da ti kažem adresu. Ja u 9:30 pišem poruku i krećem prema Mostaru računajući da će u međuvremenu doći poruka sa adresom, no međutim poruka stize u 12:36 da je dobila i da neće moći i da sam navodno trebao znati da ako se ne javlja da ne radi. Ovo je totalno nepošteno i morao sam napisati ovaj osvrt. Pozdrav svima
Dolaze li muškarci u obzirU srijedu koja bude radila u Sarajevu dobro cu je pocastitirodjendan mi je taj dan
pa hocu malo da se opustim haah
Dobit ce od mene za dva tri sata sto od ostalih za cijeli dan![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|