moze li i meniProsljedi i meni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze li i meniProsljedi i meni.
Poštovanje
Molio bih diskretno ako ima netko povjerljiv kontakt za neke od relacija Rama-Vakuf-Bugojno-Travnik-Vlašić.
Zanimaju me isključivo osobe koje nisu česte u poslu.
Za uzvrat pošaljem nekoliko brojeva iz okolice Mostar.
Samo ozbiljni sa traženim kontaktom DM
Doduse, bas su pomalehneJa nemam nemam ni sise a ne mlijeko
Pa kojoj onda curi mlijeko...ispade maloj sa Stupa.Doduse, bas su pomalehne
Na nju je mislio onaj originalniPa kojoj onda curi mlijeko...ispade maloj sa Stupa.
100e pola sataKoja je cijena?
Radujem se dolasku.Mostar vidimo se sutra od 11/12h
#crnka
Može recenzija Sare...samo iskrena.Sara na turneji. Svidilo joj se radit van Sarajeva, dobra lova.
Cura je stvarno top. Naplaćuje 200e ali možeš spustiti ali za stare mušterije je ostalo 150e. Lijepa je djevojka baš i prijatna. Malena je. Ne znam da li ima preko 160cm. Ali baš je dobra. Ima baš finu "ribicu i sike, i fina je u licu. I lagana za dogovor. Nadam se da će opet doći u B.Luku.Može recenzija Sare...samo iskrena.
Nisam trebao napisati da naplaćuje starim musterijama 300KM, sad kad je skole za popust, ima da idući put platim 500KM za sat kad digne cijenuCura je stvarno top. Naplaćuje 200e ali možeš spustiti ali za stare mušterije je ostalo 150e. Lijepa je djevojka baš i prijatna. Malena je. Ne znam da li ima preko 160cm. Ali baš je dobra. Ima baš finu "ribicu i sike, i fina je u licu. I lagana za dogovor. Nadam se da će opet doći u B.Luku.
Ova mala je top. Ponudio sam joj 300KM za 3h i na keca je pristala.Ljudi jel ima možda neki kontakt od djevojke koja se reklamirala kao Irena na "Oglasniku". Dolazila je u B.Luku, bila u ul. Đure Jakšića. 20-ak godina. Ako neko zna kontakt molim Vas da mi pošalje u privatnim porukama, bio vih zahvalan.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|