Se mjenjamo,ja tebi BL ti meni Tesanj ?Neko razmjena... Ako ima neko za Doboj, Prnjavor, Jelah il Tešanj... Dajem broj jedne iz prnjavora, druge iz Tešnja, milfare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Se mjenjamo,ja tebi BL ti meni Tesanj ?Neko razmjena... Ako ima neko za Doboj, Prnjavor, Jelah il Tešanj... Dajem broj jedne iz prnjavora, druge iz Tešnja, milfare
Moze li broj od Aide?Moze li broj od Aldyane
Ja sam znam za one sa EGE..nista domace..a i ja sutra trebam u Tuzlu...Pozdrav ,
Ako neko ima kontakt broj od djevojke za Tuzlu i okolna mjesta neka posalje u p.p.
Ko je malaMala sa stupa ti je u Mostaru do 6ipo ,sasvim ok cijene kod nje
Dosta pominjana ovdje.Ko je mala
Bio ja danas popodne,cura lijepa i jako zgodna sve ostalo ispod prosjeka toalet razbacan,prljavih rucnika tona razbacano po podu,u početku odbijala skinuti grudnjak jer joj kapa mlijeko iz dojki jer ima malo dijete ,seks nikakav nakon tri minute neudobno joj,te žulja je te ovo te ono sto nekih prigovora ne može se seksat 5 minuta u komadu dosadilo mi svršio ručno,nakon toga me doslovno izbacila iz stana nisam ni ruke oprao..doduše i nema veze s obzirom na stanje toaleta..ako budeš išao kad je primis za sisu pazi da te ne štrcne u okoKako doci do nje?
Ne bih bas rekao da je tako, bio sam par puta i uvjen bilo uredno i cisto.. Meni je seks super bio bar 20 min nikakvih zamjerki od nje nijr bilo, ocigledno da je do tebe nesto da si nesto radio sto ne treba.. Treba i nju postovati ne mozes se izivljavati nad njom.Bio ja danas popodne,cura lijepa i jako zgodna sve ostalo ispod prosjeka toalet razbacan,prljavih rucnika tona razbacano po podu,u početku odbijala skinuti grudnjak jer joj kapa mlijeko iz dojki jer ima malo dijete ,seks nikakav nakon tri minute neudobno joj,te žulja je te ovo te ono sto nekih prigovora ne može se seksat 5 minuta u komadu dosadilo mi svršio ručno,nakon toga me doslovno izbacila iz stana nisam ni ruke oprao..doduše i nema veze s obzirom na stanje toaleta..ako budeš išao kad je primis za sisu pazi da te ne štrcne u oko
Govoriš za malu sa Stupa? Onu sto mnogi hvale...pored Crnke itdBio ja danas popodne,cura lijepa i jako zgodna sve ostalo ispod prosjeka toalet razbacan,prljavih rucnika tona razbacano po podu,u početku odbijala skinuti grudnjak jer joj kapa mlijeko iz dojki jer ima malo dijete ,seks nikakav nakon tri minute neudobno joj,te žulja je te ovo te ono sto nekih prigovora ne može se seksat 5 minuta u komadu dosadilo mi svršio ručno,nakon toga me doslovno izbacila iz stana nisam ni ruke oprao..doduše i nema veze s obzirom na stanje toaleta..ako budeš išao kad je primis za sisu pazi da te ne štrcne u oko
Tel: 064/677-677
|
|
|
|