Kad smo kod Varesa jel ima koja da je provjereno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo kod Varesa jel ima koja da je provjereno
I mene zanima.sta je ovo Tz puna nekih Ukrajinkih ? Jel bio neko vec imal sta provjereno il ove brazilke sa EGE
Moze neka dobra topla preporuka za vcrs u Banja Luci?
Evo od mene mala recenzije crnke-hercegovke, bio sam prosli vikend sa njom
Izgled 5/10
Akcija 5/10
Dogovor 9/10
Iako se oglasava kao sexy/hot/mlada nije ni jedno ni drugo ni trece.
Mislim da za 200 km puno bolje se moze naci. Realna cijena po meni bi bila 80-100km za kompletnu uslugu.
Ja ne bih platio nista ako moze ikako.Moze neka dobra topla preporuka za vcrs u Banja Luci?
Evo od mene mala recenzije crnke-hercegovke, bio sam prosli vikend sa njom
Izgled 5/10
Akcija 5/10
Dogovor 9/10
Iako se oglasava kao sexy/hot/mlada nije ni jedno ni drugo ni trece.
Mislim da za 200 km puno bolje se moze naci. Realna cijena po meni bi bila 80-100km za kompletnu uslugu.
Gdje se oglasavala kao mlada?Iako se oglasava kao sexy/hot/mlada
Ma lafe,pise ovdje ko sta hoce.Gdje se oglasavala kao mlada?
Ja se sjecam da je pisala da je zgodna i to je to.
Cak i novinari koji dodju da napisu neki clanak o ovom portalu lazu,tj ne informisu se nego lupetaju kako im odgovara.Ma lafe,pise ovdje ko sta hoce.
Kome kako odgovara.
Najmanje realnih recenzija.
U prepiskama prilikom dogovaranja susreta.Gdje se oglasavala kao mlada?
Ja se sjecam da je pisala da je zgodna i to je to.
Pricali smo vec o tome, idemo redovno kod ginekologa.Da li se redovno testirate iako koristite uvijek kondom jer ni on nije sigurna 100%
Ja sam gadljiva i nema para da bih dopustila ista od toga. A piskim i ja redovno ljudePa to bude dodatna usluga koja se doplati. Ko hoce nek doplati. I stavi cjenu malo vecu tako kad pomisli na novac zaboravi koliko joj je to betno okus sperme.
Ja nemam tih problema nisam gadljiv, sada bi pristao na Golden shower sa bilo kojom od ovih djevojki koje se ovdje oglasavaju.
Evo ja se nudim da besplatno vrsim testiranje,jebem,i ako mi nista ne bude znaci da mozete raditiPricali smo vec o tome, idemo redovno kod ginekologa.
Too brate mooojEvo ja se nudim da besplatno vrsim testiranje,jebem,i ako mi nista ne bude znaci da mozete raditi
Ima posla ko hoce raditiEvo ja se nudim da besplatno vrsim testiranje,jebem,i ako mi nista ne bude znaci da mozete raditi
Hoces li dolazit u mostar skoroSARAJEVO
Danas (subota) od 13h do 22h
Nedelja od 12h do 16h
066-141-783 whatsapp
#crnka
Tel: 064/677-677
|
|
|