Ostavio sam br za gradacac, ali vama daje jebat za 20KM, 300 plus 40 soba zemo mojNema gradacac ko suh kurac da ima neko da razmijenimo sta gradacac modrica srebrenik u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavio sam br za gradacac, ali vama daje jebat za 20KM, 300 plus 40 soba zemo mojNema gradacac ko suh kurac da ima neko da razmijenimo sta gradacac modrica srebrenik u pp
Sta momka vodi sa sobom??Ljudi evo pouzdan br Gradacac, cijena je 300KM, plus soba.
Da se razumijemo rade u paru, jer ona nece bez njega, nije obavezno da on jebe, ali mora biti ru prisutan. +38762614005
Ovo je posebna vrsta uzbudjenja i njemu i njoj, da mu neko drugi jebe zenu dok on gleda, isto tako ga u sekundi moze okrenut, da to uzbudjenje preraste u bijes i da najebe ovaj sto jebe.Ljudi evo pouzdan br Gradacac, cijena je 300KM, plus soba.
Da se razumijemo rade u paru, jer ona nece bez njega, nije obavezno da on jebe, ali mora biti ru prisutan. +38762614005
Ma glupo posve...koji ce ti k neki mudonja da gleda..Ovo je posebna vrsta uzbudjenja i njemu i njoj, da mu neko drugi jebe zenu dok on gleda, isto tako ga u sekundi moze okrenut, da to uzbudjenje preraste u bijes i da najebe ovaj sto jebe.
U svakom slucaju ove zanimacije treba izbjegavat
Jarane muza vjencanogSta momka vodi sa sobom??
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemoJarane muza vjencanog
Neka muž onda plati 300 KM za gledanje i prisustvo da se porefamo i ostane samo trošak sobe .Jarane muza vjencanog
Nisam uopće bio dosadan, do sada dva puta dogovarao, sve ok dogovorimo satnicu, ja dodjem i pitam za adresu ništa ne odgovara. Danas joj poslao poruku opet pitao radi li, nema odgovora još.Bolje u Sarajevu nema, garanciju ti dajem, samo nemoj dosadan biti preko poruka, možda zato cura i ispali neke ovdje kao što pišu
Imas kod carine dvije stoje, pozzBok dečki,u prolazu sam kroz Sarajevo.
Imate li kaj zanimljivo?
Jel to ulica zmaja od bosneImas kod carine dvije stoje, pozz
Izmedju Rajlovca i Vogoscanske petlje, starom cestom kad ides, blizu terminala ispred tunela.Jel to ulica zmaja od bosne
Hvala jaraneIzmedju Rajlovca i Vogoscanske petlje, starom cestom kad ides, blizu terminala ispred tunela.
Ziv bio!Hvala jarane
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|