Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sranje postaloSvi hodamo i ulazimo na ovaj forum suhog kurca
Ima, ali je 300KMImal ko kskvu bestiju iz gradacca modrice srebrenika
Koja je to?Jel Lamija Launović aktivna još? Kako doći do nje? Prije je bila deblja, ali je smršala čuo sam
Cura masira, znam je . Ne pisite lazne infoBelma 062 268 419
Mostar
Cura masira, znam je . Ne pisi lazne info
Nema veze salji pp broj inodakle jeIma, ali je 300KM
Ruse konkurenciju za glupu marinu...mamu vam jebem u usta..Ako je ona iz Lukavice, ja nju ne bih crnom neprijatelju preporučio.
Znam jednu ali nemam pojma da li je ista osoba..Ova je bila super , hercegovka ...Jel bio itko ikad kod ove Anna Mostar?
Sat je 80€do 100€ max i kolko mozes puta za taj sat...jos ove nase kazu kupi i kondome50-60€ da izabereš doduše pola sata a sat x2
Jebala ti marina mater retardiranu u onu picku koja izbaci takvog debilaRuse konkurenciju za glupu marinu...mamu vam jebem u usta..
A znači Sonja je pod tim profilom. E pa Sonja jebaću ti mamu kad te sretnem u Lukavici, droljo jedna ofucanaOpet se Sonja aktivirala..
Vidim da si bio sa Hanom. Valja li išta pošto ne želi da pošalje sliku?Ajde popusti me malo molim te
Bio sam ja s njom, odlična je.Čitajući malo vidio sam da ima neka mala na stupu..
Ja joj sinoć pisao, još nema odgovora. Izgleda puno spavaSutra 07.08. Istocno Sarajevo (Lukavica)
Pisite na whatsapp 065052735
STOP cenkanju nismo na pijaci
#Sofija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|