Svrati u TuzluMostar bicu veceras kratko od 18/19 do 22h.
To je to nemojte mi pisati sutra da vidite jesam tu jer necu biti bicu u Sarajevu sve do 15og , a 15.8 do 18.8 sam u Banja Luci.
066-141-783
#Crnka![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svrati u TuzluMostar bicu veceras kratko od 18/19 do 22h.
To je to nemojte mi pisati sutra da vidite jesam tu jer necu biti bicu u Sarajevu sve do 15og , a 15.8 do 18.8 sam u Banja Luci.
066-141-783
#Crnka![]()
Imaš NerminuPreporuka za Mostar do 150-200 maraka? Dama do 30 god. Moze i okoli a Mostara imam auto?
Imam 3 broja sam dobio pa pokusacu nesto danasImaš Nerminu
e ce na kraju neko dooobro da namara...
Sve debili od ove keruse marine, treba ih ukloniti sa lica zemlje , zajedno sa njim..Mislim da se kera smrdljiva ove najavljuje ...Ovaj forum vise nema nikakvog smisla...
Javi se Franji Soldi sa AlipašinaKo je ta? Kakva je? Odakle je?
Ko je ta? Kakva je? Odakle je?
Ima li ko broj od kakve ciganke iz Sarajeva? Hitno je
Hitno se javi Franji Soldi sa AlipašinaIma li ko broj od kakve ciganke iz Sarajeva? Hitno je
Jel tebe neko nešto pitao magarče?Čuj ti njega. Mrš kući ženi
Desetine stranica sam pročitao, a nigdje konkretnih informacija, da mi ostali imamo neku predstavu ko su ovde top djevojke za provod?
Ova je dobra, ova nije...
Dajte vi što ste bili sa više djevojaka napravite neku listu gdje ćete ih poredati od najbolje do najgore.
Ali objektivne ocjene, a ne da im se u šupak uvlačite ne bi li vam spustile cijenu sljedeći put...![]()
Otkud ti znaš šta znači 48 i jesam li muško ili žensko. Možda ti budeš sa 48 god. stvarno za gerijatriju, a možda na BaramaJel tebe neko nešto pitao magarče?
48. godište i traži pičke po internetu. Mrš na gerijatriju idiote![]()
Koja je sad Nermina?Imaš Nerminu
Ma ti si kurac na biciklu.Otkud ti znaš šta znači 48 i jesam li muško ili žensko. Možda ti budeš sa 48 god. stvarno za gerijatriju, a možda na Barama
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|