Zaljubljen
Active member
A Mostar?Dolazim ponovo tek 5 septembra u Sarajevo
Svi koji su se javili imat ce ovdje info
Do sad sam radila samo preporuke a sad vec malo zelim siriti biznis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Mostar?Dolazim ponovo tek 5 septembra u Sarajevo
Kad me odblokiras popustit cuAjde popusti me malo molim te
Pa sama tvoja korektnost prema njoj će da odredi dosta toga kao i broj dolazaka u mjesecu. Onda se s njom sve možeš dogovoriti... i ne samo s njom nego sa svakomPa koja cijena
Šta spada u tu erotsku masažu?
Bit ce prilike i za MostarA Mostar?
Nije prepička, ali nije ni loša.I mene zanima, koliko je hvale mora da je neka prepička
Pa ne valja kurcu, a bezobrazna ko pas.Zašto nebi poželio jel ima nesta ili sta
Pravit cu turneje po BiHBit ce prilike i za Mostar
Ima neka Beograđanka u Hilandarskoj, ali teško je doći do nje.Pa ima li tko sta za Lukavicu,jebe li se ovdje itko
Pa dosta ih to radiPravit cu turneje po BiH
Pa mogu one tražiti 1.000 KM...Druze otisle su cijene gore svemu
Neko mi rece i one kod Rajlovca sad traze preko 100 KM mozda 200...
Treba li bi oni koji su bili sa više cura ovde sa foruma da naprave neku top listu da mi ostali možemo da procijenimo koja koliko vrijedi...Bio sam dns kod Sofije znaci cura je boli glava lijepa zgodna ma ziva vatra vrh vrhova prijatna a sto mi je najbitnije ne pozuruje bas ono opušteno stvarno sve preporuke
Da ih poštuješ, ne bi ih zvao kurvama. Ja ih zovem djevojke za provod.Ne postoji elitna prostitucija nego samo prostitucija...
Posto slabo koja ide sa elitom prema tome...
I ako sam ovo napisao "kurve" mozda te iste postujem vise od nekih koji se prinemazu sa nekim uvrnutim nazivima...
Ovo sa napisa zato sto sam komentarisao ovo iznad:
"Šta je ovo nije valjda pet kurvi jebe cijela BiH, nema ništa privatno vlasništvo"
Ps tako da za mene nisu kurve nego su moje dobre drugarice
A kako se zove mala sa Stupa?Mala sa stupa, Ana i Sofija su jedino dobre a ovo ostalo nije vrijedno spomena
Na osnovu cega procijenjujes u moru laznih,duplih profila?Koliko ti neka vrijedi to ces znati tek kada odes i probas je.Treba li bi oni koji su bili sa više cura ovde sa foruma da naprave neku top listu da mi ostali možemo da procijenimo koja koliko vrijedi...
Neko da napise iskustvo sa ovom djevojkom. LpDolazim ponovo tek 5 septembra u Sarajevo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|