Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
care ima opcija whatsappNe seri, uključi taj telefon pa onda davaj oglase.
svi su ti pisali na whatsup al ne odgovaras , tako da ne lazi visecare ima opcija whatsapp
Glavni grad cega? Suplje i glume? To da.Update za Sarajevo: -> tuga
Al, hajmo redom.
Sonja - stjerat je u kurac cim krene da sere i tersa.
Marina - kao odlazak na pivo, znas sta ces dobiti i nema zajeba.
Tamara - ah, jebiga
Mirsada - mislim da je bolje otici negdje u salon
Vraca - koliko sam skonta, kenja puno, a na google mapama, zivi u stracari. Drugim rijecima, isto da rizikujes Hostel.
Ne znam kakva je ona Mona sa olx-a - ako neko ima iskustvo, neka pise.
Ima ova varijanta sa SuperOglasa za sarajevsku regiju ali odmah krene da pametuje i kao da se javlja za nekoga.
Postoji opcija masaze kod autobuske stanice Lukavica, al ne znam jel to deblokirano.
Konta covjek, glavni grad, to ima da gori na sve strane. Kad ono tuki.
300 mara pola sata?Jesam ja nekoliko puta
Simpaticna, ljubazna, kulturna, ne pozuruje i dobra u sexu...
Realno, mislim da ko god je namerscio da guzi i guzit ce, pare nisu problem, ali stvarno, da ti vise od 150/200 KM za neki prosjek je bacanje para. Budimo realni, ako je dobra riba nije nikad problem, ali za neki prosjek, za neku normala ribu kao sto su Sofija, Ana ili mala sa Stupa, 150 je sasvim ok cijena, sve preko je ono preseravanje300 mara pola sata?
Imas brojTuzla, ṣ̌panjolka preslatka djevojka 20 godina.
Stan uredan čist , sve 10...Na EGE Isa.
1h 300300 mara pola sata?
bakica od 150 godina sa kojom se dogovaras ko da u pentagon ulazisIma neko iskustvo sa ovom Thai masazom - SuperOglasi? Ovo je br 062/827-848
Znači prevara100%Pošaljimo im uz gratis.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|