Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojBio,sve po dogovoru, ta je sa oglasa (tih 5 oglasa sto ima )
Sve po dogovoru, tamnoputa sise silikoni, pušenje sa kondomom, pica joj razvaljena al kod koje nije sto se bavi ovim poslom , ne požuriva i et to je to.
Cijena 100€
Ko planira da ide u crkvicama blizu kafića Akademija
Namazi razrijedivacom nitro ili kiselinom i sve će biti uredu sinejbg sad,sad i je kasno. Da je sad rijesiti ovo,ako sta znas pomozi
To su ti baje neke ušle u nutra nije dobroSvrsio sam joj usta,posle toga nesto kao da se izasulo po glavicu,pomalo prolazi. Malo kao da mi smeta u glavicu,nesto kao da bridi. Pomalo prolazi,pa me zanima sta je to. Neka infekcija,sta je u pitanju?
Dino fasovo triperTo su ti baje neke ušle u nutra nije dobro
ma kakav muz kakvi bakraci ne lupaj druze...Ma ima muza jebe je to haman u zivotu kako sam skontao kolega mi rekao pa valjda krije tel a mozda su i pive u pitanju
Ko je ta da je izbjegavamo a ti ifi doktoru da ne siris to .Svrsio sam joj usta,posle toga nesto kao da se izasulo po glavicu,pomalo prolazi. Malo kao da mi smeta u glavicu,nesto kao da bridi. Pomalo prolazi,pa me zanima sta je to. Neka infekcija,sta je u pitanju?
Sta nudi
Ne, sad nek ti zena pusi sa kondomom i procice tePoz,pusila mi je jedna bez kondomai dobio sam neki osip po kiti sta je to? Jel nesto ozbiljno?? Treba li ljekaru ici ?
Opaaa da ne igra Željo sad bih se uputio za Mostar+387 61 240 892 Mostar
sama ili sa kolegicom
Dok mu skroz ne pocrniNamazi razrijedivacom nitro ili kiselinom i sve će biti uredu sine
Sa Nerminom+387 61 240 892 Mostar
sama ili sa kolegicom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|