Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka mi je dosad slala prave slike neznam šta je tu smiješno slike sve govore a ne gluposti opis itdVidi se da si novi, ti bi i slike![]()
Druze poz imaš li još brojeva od stoperski po mogućnosti ciganke ili starijeKo bude prolazio kroz Srebrenik,ima na fb ciganciča Draginja Kalinovic jebes za 20 30 km,cista uredna i lagana je za dogovor.
Ono vi jebete?, pa da se meni dadne 200€ ne bi je takno šipkom na kilometar, vi baš posjedate za sidom majke mi i ostalim bolestimaKo bude prolazio kroz Srebrenik,ima na fb ciganciča Draginja Kalinovic jebes za 20 30 km,cista uredna i lagana je za dogovor.
Ne znam jel te ko pito za mišljenje?Ono vi jebete?, pa da se meni dadne 200€ ne bi je takno šipkom na kilometar, vi baš posjedate za sidom majke mi i ostalim bolestima
nemam namjeru ulazit u raspravu sa degenima koji traže ciganke, ugodna ostatka večeri, uživaj u smraduNe znam jel te ko pito za mišljenje?
Sta se onda javljas koji kuracnemam namjeru ulazit u raspravu sa degenima koji traže ciganke, ugodna ostatka večeri, uživaj u smradu![]()
Ako si joj svršio usta, to vrijedi i da sifilis dobiješ, jebeš kondom i budalu koja ga izmisli, samo rokaj burazSvrsio sam joj usta,posle toga nesto kao da se izasulo po glavicu,pomalo prolazi. Malo kao da mi smeta u glavicu,nesto kao da bridi. Pomalo prolazi,pa me zanima sta je to. Neka infekcija,sta je u pitanju?
Samo rokaj i Nevadi neka se Sifilis širiAko si joj svršio usta, to vrijedi i da sifilis dobiješ, jebeš kondom i budalu koja ga izmisli, samo rokaj buraz
Pa majmune jedan javlja se da ti kaže da si idiot koji jebe sve što ima tri rupe i dva zuba, još za 20km. Jebo majku imate li ikakvih kriterijuma, još kaže lagan dogovor, pa kako neće biti lagan kad je niko ne bi bi pogledao na ulici, a ti joj plaćaš 20km. Idi čovječe u PM i ne piši ovdje molim te višeSta se onda javljas koji kurac
Tople preporuke... neces se pokajatiPozdrav drugovi/drugarice,
Je li netko bio sa ovom hercegovkom sto se predstavlja. Kakva su iskustva moze u pp
Lp
Popusi mi kurac zajedno sa njomPa majmune jedan javlja se da ti kaže da si idiot koji jebe sve što ima tri rupe i dva zuba, još za 20km. Jebo majku imate li ikakvih kriterijuma, još kaže lagan dogovor, pa kako neće biti lagan kad je niko ne bi bi pogledao na ulici, a ti joj plaćaš 20km. Idi čovječe u PM i ne piši ovdje molim te više
Jel imas ti brojeva sa tog podrucja da razmjenimoMoze neko brojeve za Tesanj doboj teslic zenica?
Ima li nesto neka se saljee
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |