Zaljubljen
Active member
Šta će ti debele, da neš čvarke pravit od nje?Pozdrav raja,
Novi sam na forumu. Moze li kontakt neke provjerene bucke ili ti ga chubby djevojke( Sarajevo, Mostar, Zenica, Bijeljina)? Bio bih vam jako zahvalan!
Lp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta će ti debele, da neš čvarke pravit od nje?Pozdrav raja,
Novi sam na forumu. Moze li kontakt neke provjerene bucke ili ti ga chubby djevojke( Sarajevo, Mostar, Zenica, Bijeljina)? Bio bih vam jako zahvalan!
Lp
Bio,sve po dogovoru, ta je sa oglasa (tih 5 oglasa sto ima )Evo ih sad u zenici,ja dogovaram ev sa "njima", pa vidjet ćemo, sad za sad ne traži unaprijed placanje,kaže na licu mjesta se placa pa javim kad odem
Ma ima muza jebe je to haman u zivotu kako sam skontao kolega mi rekao pa valjda krije tel a mozda su i pive u pitanjuzavisi koliko je pivaa popila
Jel samo jedna ili ima i ova bjelkinja?Bio,sve po dogovoru, ta je sa oglasa (tih 5 oglasa sto ima )
Sve po dogovoru, tamnoputa sise silikoni, pušenje sa kondomom, pica joj razvaljena al kod koje nije sto se bavi ovim poslom , ne požuriva i et to je to.
Cijena 100€
Ko planira da ide u crkvicama blizu kafića Akademija
Hahahahahhahajahahsad zivi po serijatu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|