BigKikiriki
Member
Ma gdje to ima u brckom osim selmice putarke?Starka al je dobra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma gdje to ima u brckom osim selmice putarke?Starka al je dobra
Imam ja za modricu al ne znam oce li ti se javit meni cas odgovori cas mi jebe zivceImal sta u Modrici,trenutno sam tu i hitno mi je za broj..sabralo me opasno
zavisi koliko je pivaa popilaImam ja za modricu al ne znam oce li ti se javit meni cas odgovori cas mi jebe zivce
Imam, ako nemaš ništa za ponudit ne javljaj seIma li tko mostar brojeva ?
Vjerovatno je prevara ali je čudno da 5 oglasa u istom gradu jedan do drugog imaju isti broj telefona a da to niko nije prijavio. Ove Kaiser su definitivno ista osoba tako da ne znam šta da ti kažem ako želiš ići raspitaj se prvo šalji im više poruka dnevno, ne uplaćuj ništa i očekuj da je fake.Ljudi sta je ovo u Tuzli
izgledaju isto i imaju potpuno isti broj telefona kao i
Moze broj od marine gdje je na kojoj lokaciji radiMa marina kreketusa stara se jebe za 43 km...Ja vas mogu samo karati sa 18 cm analno ali mi morate platiti naravno...Samo za bisex populaciju..
Evo ih sad u zenici,ja dogovaram ev sa "njima", pa vidjet ćemo, sad za sad ne traži unaprijed placanje,kaže na licu mjesta se placa pa javim kad odemLjudi sta je ovo u Tuzli
I ja isto ahah pa cemo vidjet sta je i kako jeEvo ih sad u zenici,ja dogovaram ev sa "njima", pa vidjet ćemo, sad za sad ne traži unaprijed placanje,kaže na licu mjesta se placa pa javim kad odem
Ima.neko od emine pisao je podavnoDoboj, Tešanj, Zenica, ima li iko išta, pominje se neka Emina iz Ze, daj smilujte se majku mu, zagor’o sam k’o indijansko lonce!
a sta bi trebalo bit, oduvjek imaju po nekoliko profila, nekad su slike i imena ista a nekad mijenjaju.. uglavnom lazu i nisu cure sa slika prisutne ili ih je samo 1 ili 2 ili su slike od prije 10 godina ili su fotosopirane do jajaLjudi sta je ovo u Tuzli
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|