Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista drug , Desanka je trenutno najbolja za taj dio regije ne vole pare , sta ces …Pa ima li ko sta za Brcko, Bijeljinu ili Orasje?
Vas dvije da stavite redomat. Pogubise mi se BL drugovi zbog vas dvije.
Znaci ni njene slike nisuTo ti je ona Elma Karić, ima milion profila... Sanja, Vanja, Azra... imaš brdo recenzija o njoj. Koliko para toliko muzike...
Umalo prvih 11 hahaAl si ih skupio , svaka ti prvih 11 haha
Upiši u tražilicu crystal RichiBtw, s obzirom da sam novi, vidim da je aktuelna ova Crystal, pa kako da dođem do nje, kontakt neko neki nešto?
Posalji i meniPosalji...pozz
Ne, ni slične, jedino što je plavušaZnaci ni njene slike nisu
Nece , neceVas dvije da stavite redomat. Pogubise mi se BL drugovi zbog vas dvije.
Pa ludjaci smaraju, prijete, drkaju online , nije lako tim zenama i curama..Ima li neko kontakt za Bijeljinu nesto ? Ima 50.000 zena , nemoguce da ne vole pare …
I to je cinjenica,puno je kompleksasa.Pa ludjaci smaraju, prijete, drkaju online , nije lako tim zenama i curama..
To ti je ona Elma Karić, ima milion profila... Sanja, Vanja, Azra... imaš brdo recenzija o njoj. Koliko para toliko muzike...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|