Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije kurvanje, da smo u brakovima I da idemo da varamo muzeve to bi bilo kurvanje, ovo je saradnja na vase I nase zadovoljstvo
Tako se to radi sve pare u jednu kucuZamisli kurvaš se zajedno sa sestrom, u pičku materinu znači
Sto nisi stao pa je pitao kud ce, sta ce ?Prosle sedmice kraj semafora prema zeljeznickoj stanici u Doboju stajala je jedna plauvusa u plavoj haljini i stopala sa jedne strane pa je presla na drugu i isto to radila drugi dan sam je zateko na na stanici brema Barama da stopa mozda nekih 30 do 35 godina po izgledu znal iko ista o njoj
Samo danas, besplatna registracija na picku tvoje mame. Posebna ponuda, uplatite picku, supak je gratis. Ponuda traje do isteka zaliha. Posto se zalihe ne mogu potrositi, ponuda je otvorena stalno.Samo danas, potpuno besplatna registracija!𝙛𝙞𝙣𝙙𝙞.𝙘𝙖𝙢
Na stranici za upoznavanje pronaći ćete privatne fotografije, videozapise, priče i još mnogo toga!
Ne propustite priliku, nećete požaliti!!
Suhog kolurca hodamo po brckom moj rasimeImal ko kakav kontakt brcko? Hvala raja
Haman se jebu dzabe samo mi ne znamoSuhog kolurca hodamo po brckom moj rasime
sto pitass ako nije ni za pusenjaBraco ko je ova u zenici preko puta zeke plavs seta gore dole ovo je haus ni za pusenja
Izgleda moj rasime nemamo srece u tome a kesa imamoHaman se jebu dzabe samo mi ne znamo
Sad prosao htjeo da stanem kad sam stao pripo se na gas samosto pitass ako nije ni za pusenja
sto pitas bas si bioSad prosao htjeo da stanem kad sam stao pripo se na gas samo
ma sta kazes..Idemo imam 5-6 brojeva Tuzlaa za razmjenu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|