Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj broj da probamJel bio tko kod ovih sestri na hrasnom kakve su
Sad bas gledam,ni viber nemaju.šta kažete za Maju i Teu u BL? bio neko?
Pratim.Jel bio tko kod ovih sestri na hrasnom kakve su
Au druže pa ti se bodeeešPodručje HNŽ, Mostar.
Jel netko zna kontakt za neku damu ili gospodina, dob 20-38godina, da mi ponudi svoje noge generalno itd.. da me udara gazi itd..
tako je zaobidjiDrska odgovara preko volje nesalje slike potpituje puno kada trebas doci pomjera vrijeme i trazi 20km da se dopuni racun kao garancija da ces doci moj savjet zaobici
Ja mislim da bi #crnka @ana23.23 trebala neku turneju u Doboj da organizuje da rijesi ovu krizu, previse ljudi trazi brojeve, a nema nista..Ako Je neko za razmjenu doboj tesanj prnjavor zepce okolina
Slažem se, i meni bi odgovaralo kada bi napravila turneju u Doboj krajem jula - početkom avgusta, jer sam I ja tada dole na godišnjem.Ja mislim da bi #crnka @ana23.23 trebala neku turneju u Doboj da organizuje da rijesi ovu krizu, previse ljudi trazi brojeve, a nema nista..
Eto biznis ideje, kad vec pravi "turneje" haha
pozdrav drug , gdje bude sa smjestajem
Imate ovu u Tuzli, kakva je na ovom videu takva je i uzivo, dobro tijelo u faci srednja zalost. Ne prica engleski, melje u prazno svo vrijeme nesto na portugalski sto me je nerviralo, mozete se sporazumiti translateom ili mimikom, sve ukupno 5/10. Apartman nije los
Čini mi se da je fejk, ako je neko bio nek demantuje.Pozdrav.
Je li bio ko kod ove +387 66 740 280 ?
XbonPozdrav.
Je li bio ko kod ove +387 66 740 280 ?
Ma ja , standardno
Koliko uzima za sex?Bio 50 puta, extra....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|