a bgte ima jedno 277 recenzija a ti pitas za recenziju, crnka nema zube a sofija ima 110KG pa eto ako odgovara.. puse bez kondoma, mozes i u bulju da ih trpass.. ne pozuruju naprotiv, eto.. jel dovoljno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bgte ima jedno 277 recenzija a ti pitas za recenziju, crnka nema zube a sofija ima 110KG pa eto ako odgovara.. puse bez kondoma, mozes i u bulju da ih trpass.. ne pozuruju naprotiv, eto.. jel dovoljno
To ti je ona Elma KariÄ, ima milion profila... Sanja, Vanja, Azra... imaÅ” brdo recenzija o njoj. Koliko para toliko muzike...
javi joj se i trazi da ti sliku posalje pa ces viditiNije uopÄe druže,ravan stomak guza top i doÄe pred tebe do kapije i vidiÅ” odmah sve ne moraÅ” ni uÄi ako ti se ne svidi jbg
Ja bio neki dan kod nje cura extrajavi joj se i trazi da ti sliku posalje pa ces viditi![]()
How yes no. Kao i druge stvari koje "imas".Imam slike i snimke Ene Å ukalo.Ko hoÄe neka se javi.
Losa iiz Srbije je , ne vrijedi tih para!Ja cuo za neku Žanu al nema slika a nema ni recenzija od nikoga ā¦
Hvala drug !Losa iiz Srbije je , ne vrijedi tih para!
DotiÄna je proÅ”la mnogo toga u ovome poslu zato, s njom postoji opcija da se dogovaraÅ” i da korigujeÅ” cijenu. Iz tog razloga i odradi za onoliko novca koliko i dobije...Losa iiz Srbije je , ne vrijedi tih para!
A jbg ne da slike niti zeli da se opise ā¦DotiÄna je proÅ”la mnogo toga u ovome poslu zato, s njom postoji opcija da se dogovaraÅ” i da korigujeÅ” cijenu. Iz tog razloga i odradi za onoliko novca koliko i dobije...
Pa zar mislite i da ima slika da je to zaista njena, Da li bi vi svoju sliku postavili javno na oglaÅ”avanje? Djevojka je iz jednog grada u Vojvodini, za BanjaluÄko tržiÅ”te zove se Lenka za Bijeljinsku regiju zove se Žana... Morate priznati da bi bilo glupo staviti svoje pravo ime i prezime i naravno svoju sliku.Ja cuo za neku Žanu al nema slika a nema ni recenzija od nikoga ā¦
Ne mislim sajt , vec kad se javim privatno , nit ima viber nit wats ap , za 300 KM da ne znam kako izgleda tesko ā¦Pa zar mislite i da ima slika da je to zaista njena, Da li bi vi svoju sliku postavili javno na oglaÅ”avanje? Djevojka je iz jednog grada u Vojvodini, za BanjaluÄko tržiÅ”te zove se Lenka za Bijeljinsku regiju zove se Žana... Morate priznati da bi bilo glupo staviti svoje pravo ime i prezime i naravno svoju sliku.
Al si ih skupio , svaka ti castIma li itko ista iz Mo za razmjenu da nije od navedenih?
Alma
Selma
Ena
Edita
Zalik Nina
Boba
Simona
Emina
Moj utissk sveukupan 9,5/10 ne pristaj na viÅ”e od 50 Eur. To je neka realna max. cijena preko koje se ne bi trebalo iÄi...Ne mislim sajt , vec kad se javim privatno , nit ima viber nit wats ap , za 300 KM da ne znam kako izgleda tesko ā¦
Banja Luka
Tu smo utorak (danas) , srijeda i cetvrtak po cijeli dan.
066-141-783
#CrnkaSofija
Napomena: ne jebe lijep nego uporan![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|