Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda druze. Nedavno sam bio kod nje u Sarajevu. Tip top.
Jel ova zenska stvarno ovako izgleda?
Cekam da dode u zg al nikako...
Pusenje bez kondoma. Lagana opustena. Samo jezik nikako ne zna, pa se sporazumijevas preko google translate.
Imaš li kontakt broj?Izgleda druze. Nedavno sam bio kod nje u Sarajevu. Tip top.
Pa daj neki kontaktPozz
Ako ima neka normalna i diskretna u Hercegovini da radi javite se u pp
Imam i ja nesto za koje malo tko zna ,koje samo rade po preporuci i povjerenju pa cemo razmijeniti nesto ..
Ponavljam samo uredne dolaze u obzir...
Uzasno izgleda, kao trans ili je na nekim steroidima...Stvar ukusa...
Javi se , broj od jedne MILF ti pisaljemPrnjavor neka?
Može li broj od Selme plave Brcko? HvalaJavi se
Moze broj od ivane jel staraMoze broj Ivane
Ako su joj ramena sira od kukova (a kod mnogih Brazilki jesu), onda je trans. Ne moze radjati zena ako ima uze kukove od ramena, to je trans. Ali nisu samo Brazilke, i ne samo Latinska Amerika. Ima ih jako puno svuda.Uzasno izgleda, kao trans ili je na nekim steroidima...Stvar ukusa...
Da nije virus neki𝐍𝐚𝐣𝐛𝐨𝐥𝐣𝐚 𝐳𝐛𝐢𝐫𝐤𝐚 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐣𝐚 𝐢 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐚 𝐧𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐳𝐚 𝐮𝐩𝐨𝐳𝐧𝐚𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞!
Ž𝐞𝐥𝐢𝐭𝐞 𝐥𝐢 𝐯𝐢𝐝𝐣𝐞𝐭𝐢? 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐫𝐚𝐣𝐭𝐞 𝐬𝐞 𝐢 𝐮ž𝐢𝐯𝐚𝐣𝐭𝐞! 𝐒𝐯𝐞 𝐣𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐩𝐥𝐚𝐭𝐧𝐨!
Imas koju sliku od te selmeMože li broj od Selme plave Brcko? Hvala
Ako ima neko da je bio kod nje da napise ima li izmedju ili macuAko su joj ramena sira od kukova (a kod mnogih Brazilki jesu), onda je trans. Ne moze radjati zena ako ima uze kukove od ramena, to je trans. Ali nisu samo Brazilke, i ne samo Latinska Amerika. Ima ih jako puno svuda.
SvilajnacU kojem gradu tocno?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|