Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moguće, to je bilo početkom godine nekadNema WhatsApp ni viber, znači neaktivna
Bruna Bruna upala joj ćuna
Imate ovu u Tuzli, kakva je na ovom videu takva je i uzivo, dobro tijelo u faci srednja zalost. Ne prica engleski, melje u prazno svo vrijeme nesto na portugalski sto me je nerviralo, mozete se sporazumiti translateom ili mimikom, sve ukupno 5/10. Apartman nije los
Šta imaš iz te okoline jel se može dobit brojAko Je neko za razmjenu doboj tesanj prnjavor zepce okolina
Imam Tesanj, Doboj, sta nudiš u zamjenuIma li neko kontakte za Tesanj, Maglaj, Gracanicu...da razmijenimo?
Drska odgovara preko volje nesalje slike potpituje puno kada trebas doci pomjera vrijeme i trazi 20km da se dopuni racun kao garancija da ces doci moj savjet zaobiciZdravo svima, novi sam ovdje, pa izvinite ako se pitanje ponavlja. Interesuje me da li je neko imao iskustva sa Amrom iz Tuzle: https://cityoflove.com/profile/709862/668043
Ima li broj ili nesto? Preko fb je kontakt?Bio 50 puta, extra....
Hvala na odgovoru. Da li imate za preporučiti neku iz Tuzle ili okoline?Drska odgovara preko volje nesalje slike potpituje puno kada trebas doci pomjera vrijeme i trazi 20km da se dopuni racun kao garancija da ces doci moj savjet zaobici
daj broj da probamJel bio tko kod ovih sestri na hrasnom kakve su
Sad bas gledam,ni viber nemaju.šta kažete za Maju i Teu u BL? bio neko?
Pratim.Jel bio tko kod ovih sestri na hrasnom kakve su
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|