raja do jaja
New member
Tuzla neko nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tražim i ja njen broj isto.Ima li iko broj od sisate Laure, preko puta aerodroma bila. Da li radi uopste još?
Radite li vas dvije u srijedu sarajevo?Njima su vruće servirane hahaha nema nista bolje haha
Jel bilo po danu po 15 komadaBanjalučani nas dvije smo prezadvoljnje sa vama ko god je dosao super je bilo stvarno, plus sto smo se i mi vama svidjele. I pola vas evo dolazi svaki dan do nas. Bas nam je drago sledeci mjesec cemo doci sigurno oko 15.07 tako da ocekujte nas.
Sutra (nedelja) bi trebale ostati do 15h ali ako
bude potraznje jos ostacemo do navece do 21h da
vas ispostujemo da stignete svi na red.
066-141-783 whatsapp
#CrnkaSofija
Može više info prijateljuJel neko bio kod Vanje iz istocnog sarajeva?
jbo sam jednu djabe udatu iz lukavice onako ruznjikava jel to ta.Jel neko bio kod Vanje iz istocnog sarajeva?
Jel sama sa djetetom zivijbo sam jednu djabe udatu iz lukavice onako ruznjikava jel to ta.
ma kakva ti ljubavi ima jedna malo bolja od tebeU banja luci sam
10/10Kakva je mala sa Stupa sto ima 20, jel ko isao, sta kako?
Moze li broj? Hvala ti : )
I meni ako mozeMoze li broj? Hvala ti : )
Jok,ova ih je nastancala cetvero.Beze je bolje ga sam izdrkati iskreno.Jel sama sa djetetom zivi
Ja sam dvaput dao i pare zao mi je bilo dok nisam skonto da joj pare ne trebaju za dijete nego za nesto drugo
Ahahhaahahahahaahahahaah a realno trebalo je u petak haahaahahahaahhaahahaahAj nek je bar neko zadovoljan banjalukom .sledeci put nabavite redomat na se uzmu brojevi da se ne guramo oko ulaza
Aj bgt ko je presolio paradajiz i picku najebo ?Jel bilo po danu po 15 komada
Bili tehnicki problemi napisala sam ti hahahaJa sam čekao sat vremena u zgradi i nijedna da se javi a bas mi trebaju imali ista još za Banja Luku ako njih dve ne stignu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|