Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije je vala nikad niko podero, rjeđe nego ikad ijedan opanak...samo nije isto kad ga nazujes onako finog, novog...ili onako vec iznosanog, uvonjo se, popustio sa svih strana, vidi se da je je na izmaku taj dan...Aj bgt ko je presolio paradajiz i picku najebo ?
Kolega ne konta najbolje...on misli da se to sve odrzava isto ko auto...samo mali i veliki servis na 15000 i 100-ak hiljada kilometara i nista vise...Bili tehnicki problemi napisala sam ti hahaha
Ja sam vise puta presolio paradajz...Aj bgt ko je presolio paradajiz i picku najebo ?
Onda nije to taJok,ova ih je nastancala cetvero.Beze je bolje ga sam izdrkati iskreno.
Zato ja odsad kad kupim opanke nedam nikome da nosaNije je vala nikad niko podero, rjeđe nego ikad ijedan opanak...samo nije isto kad ga nazujes onako finog, novog...ili onako vec iznosanog, uvonjo se, popustio sa svih strana, vidi se da je je na izmaku taj dan...
Za tebe onda nisu k(u)rave.Zato ja odsad kad kupim opanke nedam nikome da nosa
A nosim sam i kad se podere bar se na mojoj nozi podere
Paradajz se ne može presolitiAj bgt ko je presolio paradajiz i picku najebo ?
Nis' ti onda nikad okusio paradajza, samo s' ga soljakao...Paradajz se ne može presoliti
Pa i nisu jbgZa tebe onda nisu k(u)rave.
Objasni zašto, gde piše to?Nis' ti onda nikad okusio paradajza, samo s' ga soljakao...
A jel' placas za nju...?Pa i nisu jbg
Zato opanke mijenjam za djordanke
Ima se može se
Sta da ti konkretno objasnim?Objasni zašto, gde piše to?
Ma jok hahaha ne placam ako ne moze ispod sat vremena a novci nisu bitniA jel' placas za nju...?
Eto samo to objasni...Sta da ti konkretno objasnim?
Pa kako mozes reci da se paradajz ne moze presoliti? Eto, odgovori na svoju konstataciju i daces sam sebi odgovor.Eto samo to objasni...
Ma pusti likaEto samo to objasni...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|