marcusgreeneye
Member
Brao obojica, sad mozete sjesti i dobijete nagradu...brzo ucite, ko moj Kiki...Donese loptu da svi igramo lopte, kad se naljuti onda onda on odnese loptu kući i neda nikom da se igra loptom...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brao obojica, sad mozete sjesti i dobijete nagradu...brzo ucite, ko moj Kiki...Donese loptu da svi igramo lopte, kad se naljuti onda onda on odnese loptu kući i neda nikom da se igra loptom...![]()
Keš je da se trošì... Život reprize nema!Citaj jbo ga ti ..
Ko da si paradajz upravo presolio
Placam i to masno svaki put nista ispod sat
A gle, da je stara ziva, vjerovatno bi i to pogodio, al' sta beba moze znat o igri odraslih...Haha ma nema se sta naljutit nego ga stara zovne u kucu i mora ici prijeti mu sipkom hahah
Masne ne gotivimPa ispod sata se nea sta ni placat...samo ne valja kad masno platis za masnu, a radi suvo...![]()
Ako ne ode, onda ona dođe pa ga namariše pred svima namaHaha ma nema se sta naljutit nego ga stara zovne u kucu i mora ici prijeti mu sipkom hahah
Ej moj djecaceA gle, da je stara ziva, vjerovatno bi i to pogodio, al' sta beba moze znat o igri odraslih...![]()
Pa ocito nisi grunO kilu soli na njega.Jedan paradajz, koliko god stavim soli na njega, meni ne bude slano pa moram posoliti još!
E kako sad ja nisam okusio slan paradajz?
Hahaah a ono sorc potkosulja utrpana u sorc a debel hahahaAko ne ode, onda ona dođe pa ga namariše pred svima nama![]()
E za to respekt.Masne ne gotivim
Samo priroda nista ni usne napumpane
Hahaah a ono sorc potkosulja utrpana u sorc a debel hah
De se spusti malo druze, ne krilaj previse...ja nisam ovde nikog vrijedjao, ako pazljivo procitas sve...Hahaah a ono sorc potkosulja utrpana u sorc a debel hahaha
I kilogram da stavim, gledam opet ima li gdje solanica da posolim još malo. E sad nikako ne kontam da nisam okusio slan paradajz... Al haj jebai ga nije ni važno.Pa ocito nisi grunO kilu soli na njega.
E druze ako si takav, onda si fenomen poput mog strica od 75 godina koji i kuvano jaje posoli da izgleda kao pokriveno snijegom...I kilogram da stavim, gledam opet ima li gdje solanica da posolim još malo. E sad nikako ne kontam da nisam okusio slan paradajz... Al haj jebai ga nije ni važno.
Ma nema vrijedjanja nego tako mi djelujesDe se spusti malo druze, ne krilaj previse...ja nisam ovde nikog vrijedjao, ako pazljivo procitas sve...
Ne ispadaj naivan, ako sebe smatras iole zrelim.
Mozda samo jako lose procjenjujes...bez uvrede.Ma nema vrijedjanja nego tako mi djelujes
Vecinom puta losa procjena a ostalo sam ludMozda samo jako lose procjenjujes...bez uvrede.
Vecinom puta losa procjena a ostalo sam lud
Ludost je danas skroz normalna pojava. Oko toga se ne brini.Vecinom puta losa procjena a ostalo sam lud
Moras biti mnogo jak da bi bio Željin ManijakLudost je danas skroz normalna pojava. Oko toga se ne brini.
Je ko ti Željo?Moras biti mnogo jak da bi bio Željin Manijak
Je ko si tiJe ko ti Željo?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |