Kazu mala se gruha sve u 16Kakva je mala sa Stupa sto ima 20, jel ko isao, sta kako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazu mala se gruha sve u 16Kakva je mala sa Stupa sto ima 20, jel ko isao, sta kako?
U banja luci samznal neko sta je sa ovom malom sa stupa. ne odgovara 3 dana. jel prestala raditi?
24god crne jedna veca jedna manjaZna li neko kakve su crnka i sofija. Godine i izgled?
Ma ne izlazi se u susret imamo privatnog jebaca po jednog godinama i to je toDrug ja prvi kada bi vidio da hoće da mi puši bez kondoma bi se okrenuo i cao, jer možeš misliti koliko likova ga je tako istreslo u njena usta bez kurtona i ti bi da se ljubiš i da ti popuši bez kondoma, razmisli malo, to sto rade sa kondomom je extra. Sada po mojoj procjeni ja mislim da ima likova smekera koji se njima svide na prvu pa mu ga popuše i bez gumice a moguće i sex ako takav zahtjeva, uslov je da im se ono extra svidis ja vjerujem da nekima izlaze u susret obadvije, tako mi djeluju.
Mi u blIma li neko neki kontakt djevojke iz Prijedora da se bavi tim poslom, ako treba castim za provjeren kontakt.
Banjaluci (spojeno), Banjoj Luci (odvojeno).U banja luci sam
Tesko onima koji dodju na red kasnije...Banjalučani nas dvije smo prezadvoljnje sa vama ko god je dosao super je bilo stvarno, plus sto smo se i mi vama svidjele. I pola vas evo dolazi svaki dan do nas. Bas nam je drago sledeci mjesec cemo doci sigurno oko 15.07 tako da ocekujte nas.
Sutra (nedelja) bi trebale ostati do 15h ali ako
bude potraznje jos ostacemo do navece do 21h da
vas ispostujemo da stignete svi na red.
066-141-783 whatsapp
#CrnkaSofija
Ispravno je i spojedno i odvojenoBanjaluci (spojeno), Banjoj Luci (odvojeno).
Njima su vruće servirane hahaha nema nista bolje hahaTesko onima koji dodju na red kasnije...
Ali da li su vlasnice umorne od te velike brojke u toku dana, to je pitanje Ako jesu, treba ranije dociNjima su vruće servirane hahaha nema nista bolje haha
Ja sam vazda volio da prvi načnem čokoladu i pojedem kol'ko mogu, a ne da dođem kasno, pa šta me zapadne...Njima su vruće servirane hahaha nema nista bolje haha
Aj nek je bar neko zadovoljan banjalukom .sledeci put nabavite redomat na se uzmu brojevi da se ne guramo oko ulazaBanjalučani nas dvije smo prezadvoljnje sa vama ko god je dosao super je bilo stvarno, plus sto smo se i mi vama svidjele. I pola vas evo dolazi svaki dan do nas. Bas nam je drago sledeci mjesec cemo doci sigurno oko 15.07 tako da ocekujte nas.
Sutra (nedelja) bi trebale ostati do 15h ali ako
bude potraznje jos ostacemo do navece do 21h da
vas ispostujemo da stignete svi na red.
066-141-783 whatsapp
#CrnkaSofija
Ja sam čekao sat vremena u zgradi i nijedna da se javi a bas mi trebaju imali ista još za Banja Luku ako njih dve ne stignuNjima su vruće servirane hahaha nema nista bolje haha
A moze i poslije tekme bit cu raspolozen kad mlatnemo siptarijuLukavica sada ?
Tacno. Ja sam napisao kako se pise kada je spojeno, a kako kada je odvojeno.Ispravno je i spojedno i odvojeno
Najispravnije je obe zajednoTacno. Ja sam napisao kako se pise kada je spojeno, a kako kada je odvojeno.
Vikend je pa nemam pametnijeg posla.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|