ma kakva ti ljubaviU banja luci sam![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakva ti ljubaviU banja luci sam![]()
10/10Kakva je mala sa Stupa sto ima 20, jel ko isao, sta kako?
Moze li broj? Hvala ti : )
I meni ako mozeMoze li broj? Hvala ti : )
Jok,ova ih je nastancala cetvero.Beze je bolje ga sam izdrkati iskreno.Jel sama sa djetetom zivi
Ja sam dvaput dao i pare zao mi je bilo dok nisam skonto da joj pare ne trebaju za dijete nego za nesto drugo
Ahahhaahahahahaahahahaah a realno trebalo je u petak haahaahahahaahhaahahaahAj nek je bar neko zadovoljan banjalukom.sledeci put nabavite redomat na se uzmu brojevi da se ne guramo oko ulaza
![]()
Aj bgt ko je presolio paradajiz i picku najebo ?Jel bilo po danu po 15 komada![]()
Bili tehnicki problemi napisala sam ti hahahaJa sam čekao sat vremena u zgradi i nijedna da se javi a bas mi trebaju imali ista još za Banja Luku ako njih dve ne stignu
Nije je vala nikad niko podero, rjeđe nego ikad ijedan opanak...samo nije isto kad ga nazujes onako finog, novog...ili onako vec iznosanog, uvonjo se, popustio sa svih strana, vidi se da je je na izmaku taj dan...Aj bgt ko je presolio paradajiz i picku najebo ?![]()
Kolega ne konta najbolje...on misli da se to sve odrzava isto ko auto...samo mali i veliki servis na 15000 i 100-ak hiljada kilometara i nista vise...Bili tehnicki problemi napisala sam ti hahaha
Ja sam vise puta presolio paradajz...Aj bgt ko je presolio paradajiz i picku najebo ?![]()
Onda nije to taJok,ova ih je nastancala cetvero.Beze je bolje ga sam izdrkati iskreno.
Zato ja odsad kad kupim opanke nedam nikome da nosaNije je vala nikad niko podero, rjeđe nego ikad ijedan opanak...samo nije isto kad ga nazujes onako finog, novog...ili onako vec iznosanog, uvonjo se, popustio sa svih strana, vidi se da je je na izmaku taj dan...![]()
Za tebe onda nisu k(u)rave.Zato ja odsad kad kupim opanke nedam nikome da nosa
A nosim sam i kad se podere bar se na mojoj nozi podere
Paradajz se ne može presolitiAj bgt ko je presolio paradajiz i picku najebo ?![]()
Nis' ti onda nikad okusio paradajza, samo s' ga soljakao...Paradajz se ne može presoliti![]()
Pa i nisu jbgZa tebe onda nisu k(u)rave.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|