Moze broj u ppBio i ja, extra je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj u ppBio i ja, extra je.
Moze li i meni broj? HvalaMoze broj u pp
Care nije ba ovo crkva za ispovjedanje i nemoj nas ba tušit svojim glupostima. Ti sa kurvom htio da imaš ljubavnu vezu pored svoje veze. Niđe veze s vezom. Zna se za šta su kurve i to je to.
To što su ti se javili, nisu se javili zbog toga što je njima tebe žao nego da im daš broj da idu da guze. Htio ti to skontat, priznat sebi ili ne, uzmi kako hoćeš ali to je tako.
Jel u hitnoj?Nije loša, kondom obavezan i koristi i neki gel, meni se nije svidjelo...100 eura jedna partija..
Crnka je vrh. Drugu ne znam.Zna li neko kakve su crnka i sofija. Godine i izgled?
Sviđa ti se pušenje sa gumicom?Bio i ja, extra je.
Sviđa ti se pušenje sa gumicom?Bio prvi put kod crnke i mogu reci da sam pozitivno iznenadjen dobra je picka i bas opustena komunikativna nije nadrkana ko neke definitivno moram ici ponovo
Svidja li se tebi sifilis, sida i ostalo? Meninje cura ok i dobro je i zbog mene i zbog nje kondom.Sviđa ti se pušenje sa gumicom?
Sviđa ti se pušenje sa gumicom?
Jesi i ti njoj lizao pičku preko vrećice?Svidja li se tebi sifilis, sida i ostalo? Meninje cura ok i dobro je i zbog mene i zbog nje kondom.
Svidja mi se pusenje, sad jebiga ako nece bez gumice sta ja tu mogu ovih dana u bl i nije neki izborSviđa ti se pušenje sa gumicom?
Sviđa ti se pušenje sa gumicom?
Haha mojne ga hahahaJesi i ti njoj lizao pičku preko vrećice?
Evo ti kralju omrsi se +38761725293Ljudi imali ista normalno lijepo sisato na Otoci ,zagorio sam ko kaubokska tava
Zato unaprijed pitaš koje usluge nudi, ja ne idem više ako nema ljubljenja, lizanja i pušenja bez gumice, naravno nije mi problem platiti više, ali dobijem vrhunsku uslugu, ne bole je noge, nema pušenja s gumicom, sjednemo prije akcije i popijemo pivu, pa drugu nakon akcije, a vama ako tako odgovara idite kod tih, ja znam da ja nećuSvidja mi se pusenje, sad jebiga ako nece bez gumice sta ja tu mogu ovih dana u bl i nije neki izbor
Ako mi platiJesi i ti njoj lizao pičku preko vrećice?
koliko i gdje?Vrh mala
Sve za repa hahaZato unaprijed pitaš koje usluge nudi, ja ne idem više ako nema ljubljenja, lizanja i pušenja bez gumice, naravno nije mi problem platiti više, ali dobijem vrhunsku uslugu, ne bole je noge, nema pušenja s gumicom, sjednemo prije akcije i popijemo pivu, pa drugu nakon akcije, a vama ako tako odgovara idite kod tih, ja znam da ja neću
Ma nije ni bio sad pise bio samo kod jedne sad neki vrhkoliko i gdje?
PsihoJe li isao iko kod Marije Poljak da mu ga popuši i proguta.LP
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|