marcusgreeneye
Member
Znaci ipak placas. Ili ne placas?Ma jok hahaha ne placam ako ne moze ispod sat vremena a novci nisu bitni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ipak placas. Ili ne placas?Ma jok hahaha ne placam ako ne moze ispod sat vremena a novci nisu bitni
Kad ces u tuzlu ziv ti jaPozdrav,
U Banja Luci smo, ostajemo do nedelje 15h
066-141-783
#CrnkaSofija
Liči tebi, liči...liče, faco. Dobro kontaš. Kontaš?Ma pusti lika
Meni nekako po ovim njegovim postovima lici na one male debele drekavce koji ako ne dobiju red cokolade placu ko picke
Jedan paradajz, koliko god stavim soli na njega, meni ne bude slano pa moram posoliti još!Pa kako mozes reci da se paradajz ne moze presoliti? Eto, odgovori na svoju konstataciju i daces sam sebi odgovor.
Citaj jbo ga ti ..Znaci ipak placas. Ili ne placas?
Mozes li se javiti u poruku brt
Dje je toKad ces u tuzlu ziv ti ja
Donese loptu da svi igramo lopte, kad se naljuti onda onda on odnese loptu kući i neda nikom da se igra loptom...Ma pusti lika
Meni nekako po ovim njegovim postovima lici na one male debele drekavce koji ako ne dobiju red cokolade placu ko picke
Pa ispod sata se nea sta ni placat...samo ne valja kad masno platis za masnu, a radi suvo...Citaj jbo ga ti ..
Ko da si paradajz upravo presolio
Placam i to masno svaki put nista ispod sat
Haha ma nema se sta naljutit nego ga stara zovne u kucu i mora ici prijeti mu sipkom hahahDonese loptu da svi igramo lopte, kad se naljuti onda onda on odnese loptu kući i neda nikom da se igra loptom...
Brao obojica, sad mozete sjesti i dobijete nagradu...brzo ucite, ko moj Kiki...Donese loptu da svi igramo lopte, kad se naljuti onda onda on odnese loptu kući i neda nikom da se igra loptom...
Keš je da se trošì... Život reprize nema!Citaj jbo ga ti ..
Ko da si paradajz upravo presolio
Placam i to masno svaki put nista ispod sat
A gle, da je stara ziva, vjerovatno bi i to pogodio, al' sta beba moze znat o igri odraslih...Haha ma nema se sta naljutit nego ga stara zovne u kucu i mora ici prijeti mu sipkom hahah
Masne ne gotivimPa ispod sata se nea sta ni placat...samo ne valja kad masno platis za masnu, a radi suvo...
Ako ne ode, onda ona dođe pa ga namariše pred svima namaHaha ma nema se sta naljutit nego ga stara zovne u kucu i mora ici prijeti mu sipkom hahah
Ej moj djecaceA gle, da je stara ziva, vjerovatno bi i to pogodio, al' sta beba moze znat o igri odraslih...
Pa ocito nisi grunO kilu soli na njega.Jedan paradajz, koliko god stavim soli na njega, meni ne bude slano pa moram posoliti još!
E kako sad ja nisam okusio slan paradajz?
Hahaah a ono sorc potkosulja utrpana u sorc a debel hahahaAko ne ode, onda ona dođe pa ga namariše pred svima nama
E za to respekt.Masne ne gotivim
Samo priroda nista ni usne napumpane
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|