Haris Jahić
Active member
Je li isao iko kod Marije Poljak da mu ga popuši i proguta.LP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti kralju omrsi se +38761725293Ljudi imali ista normalno lijepo sisato na Otoci ,zagorio sam ko kaubokska tava![]()
Zato unaprijed pitaš koje usluge nudi, ja ne idem više ako nema ljubljenja, lizanja i pušenja bez gumice, naravno nije mi problem platiti više, ali dobijem vrhunsku uslugu, ne bole je noge, nema pušenja s gumicom, sjednemo prije akcije i popijemo pivu, pa drugu nakon akcije, a vama ako tako odgovara idite kod tih, ja znam da ja nećuSvidja mi se pusenje, sad jebiga ako nece bez gumice sta ja tu mogu ovih dana u bl i nije neki izbor
Ako mi platiJesi i ti njoj lizao pičku preko vrećice?
koliko i gdje?Vrh mala
Sve za repa hahaZato unaprijed pitaš koje usluge nudi, ja ne idem više ako nema ljubljenja, lizanja i pušenja bez gumice, naravno nije mi problem platiti više, ali dobijem vrhunsku uslugu, ne bole je noge, nema pušenja s gumicom, sjednemo prije akcije i popijemo pivu, pa drugu nakon akcije, a vama ako tako odgovara idite kod tih, ja znam da ja neću
Ma nije ni bio sad pise bio samo kod jedne sad neki vrhkoliko i gdje?
PsihoJe li isao iko kod Marije Poljak da mu ga popuši i proguta.LP
Evo ti kralju omrsi se +38761725293
Ako imaš šta pošalji mi za uzvrat.
I mene zanimaSta ima dobro provjereno u SA. Sutra sam usputno ..
CrnkaIma li itko išta u Banja Luci pošto sutra idem tamo.A zagorio sam pravo.hvala unaprijed
Sofija je vrhSve preporuke za Sofiju i Crnku,raja prava.
Nemojte se samo cjenkati ahhaha odmah ćete pokupiti
Stvarno ljudi obe su top.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |