Dobar si ovo keka seljancura reko ev ti Haris Jahic pa ga prijavljuj " sta vam ke ljudi pa nisam ja kurva da me salijecete sve cu vas projavitiEvo ti kralju omrsi se +38761725293
Ako imaš šta pošalji mi za uzvrat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar si ovo keka seljancura reko ev ti Haris Jahic pa ga prijavljuj " sta vam ke ljudi pa nisam ja kurva da me salijecete sve cu vas projavitiEvo ti kralju omrsi se +38761725293
Ako imaš šta pošalji mi za uzvrat.
I mene zanimaSta ima dobro provjereno u SA. Sutra sam usputno ..
CrnkaIma li itko išta u Banja Luci pošto sutra idem tamo.A zagorio sam pravo.hvala unaprijed
Sofija je vrh , viši nivo, top model.Sve preporuke za Sofiju i Crnku,raja prava.
Nemojte se samo cjenkati ahhaha odmah ćete pokupiti
Stvarno ljudi obe su top.
Drug ja prvi kada bi vidio da hoće da mi puši bez kondoma bi se okrenuo i cao, jer možeš misliti koliko likova ga je tako istreslo u njena usta bez kurtona i ti bi da se ljubiš i da ti popuši bez kondoma, razmisli malo, to sto rade sa kondomom je extra. Sada po mojoj procjeni ja mislim da ima likova smekera koji se njima svide na prvu pa mu ga popuše i bez gumice a moguće i sex ako takav zahtjeva, uslov je da im se ono extra svidis ja vjerujem da nekima izlaze u susret obadvije, tako mi djeluju.Zato unaprijed pitaš koje usluge nudi, ja ne idem više ako nema ljubljenja, lizanja i pušenja bez gumice, naravno nije mi problem platiti više, ali dobijem vrhunsku uslugu, ne bole je noge, nema pušenja s gumicom, sjednemo prije akcije i popijemo pivu, pa drugu nakon akcije, a vama ako tako odgovara idite kod tih, ja znam da ja neću
Upravo takoDrug ja prvi kada bi vidio da hoće da mi puši bez kondoma bi se okrenuo i cao, jer možeš misliti koliko likova ga je tako istreslo u njena usta bez kurtona i ti bi da se ljubiš i da ti popuši bez kondoma, razmisli malo, to sto rade sa kondomom je extra. Sada po mojoj procjeni ja mislim da ima likova smekera koji se njima svide na prvu pa mu ga popuše i bez gumice a moguće i sex ako takav zahtjeva, uslov je da im se ono extra svidis ja vjerujem da nekima izlaze u susret obadvije, tako mi djeluju.
Drug ja prvi kada bi vidio da hoće da mi puši bez kondoma bi se okrenuo i cao, jer možeš misliti koliko likova ga je tako istreslo u njena usta bez kurtona i ti bi da se ljubiš i da ti popuši bez kondoma, razmisli malo, to sto rade sa kondomom je extra. Sada po mojoj procjeni ja mislim da ima likova smekera koji se njima svide na prvu pa mu ga popuše i bez gumice a moguće i sex ako takav zahtjeva, uslov je da im se ono extra svidis ja vjerujem da nekima izlaze u susret obadvije,
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|