blackboy46
Member
Ekip mala pomoc, moze li neko u privatnoj poduci poslat kontakt broj od ove tete sto radi u Tuzli (inace vozi bus) malo iskusniji znaju na koga mislim. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još niko se nije kavio i napisao da je to provjerena informacija. Je li ona u tom poslu?Ekip mala pomoc, moze li neko u privatnoj poduci poslat kontakt broj od ove tete sto radi u Tuzli (inace vozi bus) malo iskusniji znaju na koga mislim. Hvala
Čim ti odgovaraš na prozivke i ulaziš u rasprave sa pojedincima znači da je istina što pričaju i da te dotiču ti komentari, u suprotnom da si dobra riva bolila bi te neka stvar šta neko priča o tebi ne bi se osvrtala na to, lijep pozdravTi neces ni ciganke jebati za 100km a lagano uzmem 100e ocas posla
A mene zabole bas nek pisu za dobrim se konjem prasina dizeČim ti odgovaraš na prozivke i ulaziš u rasprave sa pojedincima znači da je istina što pričaju i da te dotiču ti komentari, u suprotnom da si dobra riva bolila bi te neka stvar šta neko priča o tebi ne bi se osvrtala na to, lijep pozdrav![]()
BezJe li blow sa kondom?
Zaboravio sam još da kažem, posto žena ne radi sex, želja mi je bila da je vidim golu, da izaberem ja jedne njena gaćice, da u tim gaćicama odradi sve ovo gore navedeno, i da mi ih na kraju proda po nekoj razumnoj cijeni. Pristala je i eto za uspomenu imam njene gaće ako mi nekad prahne da tim njenim gaćama protrljam mašinuMoj prvi put kod gospođe koja se oglašava kao Dr.Marina.
Otišao sam kod nje na preporuku jednog druga pa ću ukratko napisati recenziju iz svog ugla.
Nalazi se na Stupu u onim zgrdama, kod porušenog doma penzionera. Žena ne radi sex, nego nego neke erotske masaže dominacije itd. Dogovor je je pao vrlo lahko u roku par minuta poziva smo se dogovorili.
Pošto sam došao tu na prepkruku otprilike sam znao šta me tu čeka i šta želim. Uzeo sam tu neku Tai madažu gdje vi svoj polni organ stavljate među njene sise, i foot job gdje ona svojim stopalima drka vaš kurac, dovede vas blizu svršavanja, pa malo uspori i onda nastavi i sve tako do happy enda koji se dešava upravo na njena stopala. Prije toga vas masira po leđima i cijelo vrijeme vodite neki lagan razgovor. Žena plava oko nekih 45-47 godina, mnogo ljubazna, komunikativna i uredna, higijena je na zavidnom nivou. Mene je dočekala sa šapkom na glavi u majici na kojoj piše POLICE sa nekim činom, u nekim crnim stockings čarapama i visokim štiklama.
Ja sam prije akcije zapalio jedan blunt white widow, bio sam malo high i baš sam uživao
Preporuke za gospođu otići i probati bar jednom![]()
Da I vozi hitnu u Doboju...Ekip mala pomoc, moze li neko u privatnoj poduci poslat kontakt broj od ove tete sto radi u Tuzli (inace vozi bus) malo iskusniji znaju na koga mislim. Hvala
Da li je neko bio snjom? Je li provjereno u ovom biznisu?Da I vozi hitnu u Doboju...
Nije loša, kondom obavezan i koristi i neki gel, meni se nije svidjelo...100 eura jedna partija..Da I vozi hitnu u Doboju...
A mene zabole bas nek pisu za dobrim se konjem prasina d
niis ti losa niko nije reko svw ima svoju cijenu, ali iskreno kcerka je bolja od tebe jbg i mladja riba i sve dobro se jebeA mene zabole bas nek pisu za dobrim se konjem prasina dize![]()
Ko je kčerka jbt, jel ima neko slike da je vidim?niis ti losa niko nije reko svw ima svoju cijenu, ali iskreno kcerka je bolja od tebe jbg i mladja riba i sve dobro se jebe
to je cura sa city of love u Tuzli oko 25 godina, top riba.. Vidis da su iste ,slicne .top ribaKo je kčerka jbt, jel ima neko slike da je vidim?
Daj link da vidim..to je cura sa city of love u Tuzli oko 25 godina, top riba.. Vidis da su iste ,slicne .top riba
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|