Ma tebraBuraz ako je obostrana ljubav nema veze sto se bavi ovim poslom trebas slusati srce a ne ljude. Ako nije obostrana simpatija tjeraj to u pm.
Trazim izlaz iako ulica je slijepa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma tebraBuraz ako je obostrana ljubav nema veze sto se bavi ovim poslom trebas slusati srce a ne ljude. Ako nije obostrana simpatija tjeraj to u pm.
Nisam picka da tucem zenko
Možda si samo levatNisam picka da tucem zensko
Koga uostalom boli qrac ko je ta i ta zenska mene zanima a trebalo bi i ostale samo sex i jebacina , to je biznis kao i svaki drugi, najstariji zanat na svijet, a to kako se zove, odakle je , s kim se druži u kojeg boga vjeruje pa to samo levate interesuje koji još dudlaju majčinu sisu, debilcine.Pa što idete kod kurvi ako ste oženjeni, ili imate neku osobu kojoj bi bilo ekstremno krivo da čuje kako idete kod kurvi?
Ne može i ovce i novce. Jebali bi se, ali da vam ne uđe.
Nema tu drug budućnosti ako ti nju voliš a ona tebe samo dok plaćaš vjeruj mi. Ljubav s njene strane je samo dok joj novce nosiš.Ma tebra
Trazim izlaz iako ulica je slijepa.
Nisi ti lafe jedini na forumu.Možda si samo levat
Koga uostalom boli qrac ko je ta i ta zenska mene zanima a trebalo bi i ostale samo sex i jebacina , to je biznis kao i svaki drugi, najstariji zanat na svijet, a to kako se zove, odakle je , s kim se druži u kojeg boga vjeruje pa to samo levate interesuje koji još dudlaju majčinu sisu, debilcine.
Pametan uči na tuđem iskustvu, a budala na ličnom.Jesi ti ?
Sve što je na forumu moze se komentarisat jedino u privatne poruke ne moze se komentarisati a ovo je forum.Nisi ti lafe jedini na forumu.
To je tvoje mišljenje i ok ali ima i drugih koji ne misle kao ti.
Poštujem tvoje mišljenje i prema tome to tebe ne zanima tako da ne treba ni da komentarišeš dalje.
Naravno da može,nisam protiv samo sam napisao da volim to što su mnogi iznijeli svoje mišljenje.Sve što je na forumu moze se komentarisat jedino u privatne poruke ne moze se komentarisati a ovo je forum.
Kad se pomirite mozes je ozeniti.Vjeruj mi da znam sve o njoj.
Oca,majku i sve ostale članove porodice. Adresu gdje stanuje,bankovni račun sve što ima kao i njen privatni broj.Fb, Instagram profil,tik tok profil i mnogo toga još.
Žao mi je opet da bilo šta otkrijem o njoj a toliko mi je ružnu stvar učinila da bi mi na kraju odbila razgovor o tome i rekla da sam dosadan jer sam htio da mi kaže zašto?
Ja kao slobodan idem kod prostitutki jer je kod njih samo "moneytalk" dakle ne treba ti prica nego pare i to mi je lakše, ne trebaš se nervirati i sekirati hoće li s tobom , pa onda ljubomora i sve ono najgore jer je na fin nacin danas tesko doci do picke da te ono neka zagotivi, kod kurve ne moras razmisljati je li joj se svidjas i ono znas vec muske "probleme" oko žena. Nema to veze jesi li gabor ili ne ženski mozak gleda nesto dublje ni bog ne zna sta one hoće. Eto zašto slobodni idu kod prostitutki.A sto slobodni idu kod prostitutki znaci da su toliki gabori da u realnom životu ne mogu naći sta ce nabiti na kurac
Nemo' za'ebavat'Kad se pomirite mozes je ozeniti.
Puši li i drugarica sa gumicom kao i ti ili ste i tu različite?Banja Luka da li se slazete da sledeci mjesec dodjem i povedem drugaricu, bice trojke uglavnom?
Ja i ona smo bas razlicite sto se tice izgleda tako da mislim da ce biti super za vas.
Ako se odlucimo doci najavicemo jos a dosle bi 14.06 (petak,subota i nedelja)
#crnka
Sigurno, vjerujem da bi se mnogi slagali.Banja Luka da li se slazete da sledeci mjesec dodjem i povedem drugaricu, bice trojke uglavnom?
Ja i ona smo bas razlicite sto se tice izgleda tako da mislim da ce biti super za vas.
Ako se odlucimo doci najavicemo jos a dosle bi 14.06 (petak,subota i nedelja)
#crnka
Tebra ti sa nama podijeli svoj problem ali ne rece sto je razlog ? Zbog radi cega je uradila to?Naravno da može,nisam protiv samo sam napisao da volim to što su mnogi iznijeli svoje mišljenje.
Inače je djevojka iz uskog kruga onih koji su s njom i nema veze vjerovatno ni s kim s foruma. Želio sam podijeliti svoj problem a ne da bilo kome proturječi.
Ti sve nešto lafo neiskusan al zato znaš za trojicu srat jel se tako u pičku ucvonjaš, moliš da iskusišPuši li i drugarica sa gumicom kao i ti ili ste i tu različite?
Ti balo jedan nemoj bit glup pazi gdje si došao moralisati? Danas na svaku sjedamPa što idete kod kurvi ako ste oženjeni, ili imate neku osobu kojoj bi bilo ekstremno krivo da čuje kako idete kod kurvi?
Ne može i ovce i novce. Jebali bi se, ali da vam ne uđe.
Ti klošarčino mojne srati da ti ne bi prase ubacio u kuću kroz prozorMnogo isfrustriranih debila ovdje ima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|