BigKikiriki
Member
Jesi bio kod nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio kod nje?
Nije bilo komplikacije ranije, da je bilo nebih ni išao sigurno, vec kad sam stigao pred zgradu kao sačekaj malo, pa gde se nalaziš i na kraju isključi tel.Ma ništa čekati tako i one koje su čekale princa na bijelom konju pa su i dočekaleima il nema ajmo dalje za iste pare
vrijedim i ja daleko bilo imam svog dostojanstva i ponosa a vala i držim do sebe i izgledam, ujedno ne jebem ju džaba tako da i to treba pripisat
"Logika ce vas odvesti od A do B, a mašta će vas odvesti gdje god to poželite"
Oko sat vremena, jer je me zavlacila sačekaj malo itd... Pedesetak kilometara, radi u Modrici.Koliko si čekao, jesi iz istog grada kao ona?
Auu jes te nasadilaOko sat vremena, jer je me zavlacila sačekaj malo itd... Pedesetak kilometara, radi u Modrici.
Pojebi Desanku, samo dosta lubrikanta da je ne boliTreba mi pičke i to pod hitno![]()
Ivane želim pojebati žensko, a ne ruku, imaš li išta za Mostar?Pojebi Desanku, samo dosta lubrikanta da je ne boli
Pa ista stvar sve ok dopisivanje dogovor i javljam se da javi lokaciju adresu ni na mapi je nemaNije bilo komplikacije ranije, da je bilo nebih ni išao sigurno, vec kad sam stigao pred zgradu kao sačekaj malo, pa gde se nalaziš i na kraju isključi tel.
Napravi video poziv prema Crystal, nek se ona skine i primaknite polne organe kamerama i trljajte se.Ivane želim pojebati žensko, a ne ruku, imaš li išta za Mostar?
Jest udata domaćica, dolazi iz Bn kad radi. Obećao sam joj da ću jebati i nju i muža kad me je zajebala.Pa ista stvar sve ok dopisivanje dogovor i javljam se da javi lokaciju adresu ni na mapi je nemahaman da nije udata pa se krije kad čovjek ode uzme telefon pa odgovara
![]()
Jest udata domaćica, dolazi iz Bn kad radi. Obećao sam joj da ću jebati i nju i muža kad me je zajebala.
Jest udata domaćica, dolazi iz Bn kad radi. Obećao sam joj da ću jebati i nju i muža kad me je zajebala.
Ako si bas zagorio im Nina u zaliku oglašava se na super oglasima starija al zna posaoIvane želim pojebati žensko, a ne ruku, imaš li išta za Mostar?
Ima i Lidija dao sam mu brAko si bas zagorio im Nina u zaliku oglašava se na super oglasima starija al zna posao
Zanima i meneIma li ko njen broj
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |