Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Kaknju samo kakajuKakanj neki br razmena
A de nemoj ih zajebavati..hahahaKakanj neki br razmena
Ako se radi u kakanju u usta, dolazim odmahU Kaknju samo kakaju
" Modrima uvijek smo krivi "Eh hoćeš da mi plavci uzmu više para nego Crys
Crystal dodji u Pale LukavicuAko se radi u kakanju u usta, dolazim odmah
Jedino ti njima, pre dragocijena si da bude obratnoAko se radi u kakanju u usta, dolazim odmah
jel ti tolki problem prozat se pol sata zbog picke ?Crystal dodji u Pale Lukavicu
Pozdrav, znaš li neku curu iz Gradačca?Zanima li vas jako zgodna i prelijepa djevojka od 22 godine, malo tamnije puti i duge crne kose, poluromkinja ?
Lp
Lijep pozdrav Crystal dali bi mogao dobiti vaš kontakt da se dogovorimo za susret ako ste jos uvijek u Bihacu?Jako sam raspoložena za druženje u Sarajevu, nargila, pušenje kurca, jetra, Albanci, šetnja baščaršijom
Al nisam u Sarajevu, u Sarajevu je drugarica
066-141-783
Sarajevska kasabaJako sam raspoložena za druženje u Sarajevu, nargila, pušenje kurca, jetra, Albanci, šetnja baščaršijom
Al nisam u Sarajevu, u Sarajevu je drugarica
066-141-783
Imam osjecaj da nije hahahaLijep pozdrav Crystal dali bi mogao dobiti vaš kontakt da se dogovorimo za susret ako ste jos uvijek u Bihacu?
Amra ti je top izbor, nećeš se pokajatiNije vise u Bihacu?
A kakva je ta Amra?
Vazi brate, bas si se na vreme pojavioAl ja nebi amru haha. Vidim da o tebi pisu pa me ti zanimas trenutno. Da se ne vozim djabe sat vremena
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|