Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bez vozačke od 2018 i ništa mi ne fal
Lako je tebi, ti za pet minuta nađeš vozača. Ja ću izgleda morati biciklom.Ja sam bez vozačke od 2018 i ništa mi ne fali
Ti si Crystal Riči,Ja sam bez vozačke od 2018 i ništa mi ne fali
Ma buraz ako vec pare nisu problem..pali auto i gas jebes vozacku nemoj biti picic ha jaLako je tebi, ti za pet minuta nađeš vozača. Ja ću izgleda morati biciklom.
Eh hoćeš da mi plavci uzmu više para nego CrysMa buraz ako vec pare nisu problem..pali auto i gas jebes vozacku nemoj biti picic ha ja
ako je dijete buljavo ja sam babonove info sto se ovoga tice, trudna u 3. mjesecu, nema je dogodine vjrv...
jest, osim sto ako te zaustave a deponovana vozacka ide jos 2 mjesecaMa buraz ako vec pare nisu problem..pali auto i gas jebes vozacku nemoj biti picic ha ja
Brate Ivane jesi li ofarbao jaja, hoće li biti tucanijeTi si Crystal Riči,
Iz guzice ti piči,
Iz pičke se puši,
Torta ti u duši.
Da brat mojBrate Ivane jesi li ofarbao jaja, hoće li biti tucanije
Moze broj hvalaNek se javi privatno
CijiMoze broj hvala
Imas li broj od njeako ces ici, idi samo u boksericama...i opet ce ti nesto nestati..mozda jedno jaje xD
Moze se voziti bez vozacke, ne moze bez gorivaJbg kad sam baksuz, do osmog sam bez vozacke, pare nisu problem ali uvjek nađe nešto da jebe.
Hvala puno na odgovoru tako se desilo i mom jaranu, nesto mu mobitel !Koliko se sjecam recenzija ona je narkomanka, dok je guzis neki lik iz druge sobe ti pokupi novcanik ili tako nesto.
Hocel biti Tuzla uskoro opet?Donji žabar, imal nešto?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|