Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nije zaposlen? Pa vidiš da radi kao konobar ovdje na podforumu...Kako ti objašnjavaš svojima da ti nisi zaposlen u svojim godinama
Ne znam sto placas legendo???Poz raja, imal itko za mostar provjeren broj neke djevojke ili starije zene? Da zna da postoji i prava osoba,platit cu xbon za pravi broj
može li i meni brojMoze li broj
Jedino tako pricuc paznju u moru nepotrebnih komentara da se netko ozbiljan javi i razmjenimo brojeve,jbgNe znam sto placas legendo???
PozzPozdrav
Ako neko zeli razmjenu brojeva za Tuzlu neka se javi u pp samo ozbiljni kontakti imam dosta toga lp
Koliko se sjecam recenzija ona je narkomanka, dok je guzis neki lik iz druge sobe ti pokupi novcanik ili tako nesto.Pozdrav ekipa, zanima me da li je netko od vas imao iskustvo s
Ehlimanom Mesanovic sa Stupa-Iliđa
Tuzla je mrtva druze. Jedino sto ima na superoglasima, jedna te ista se vrti.Ako ima neko broj tuzla,zivinice,lukavac,doboj,zvornik?
Ja nemam nikakvog broja ako neko moze poslati koji kontakt
Jesi siguran da je mrtva raspitaj se maloJebem ga u supak bolesnik
Ima jasta ima najmanje 10 osoba koje to rade u tz samo sto se kriju radi svoje karijere i poskupe suTuzla je mrtva druze. Jedino sto ima na superoglasima, jedna te ista se vrti.
Ma nije problem cijena. Kako doci do njih?Ima jasta ima najmanje 10 osoba koje to rade u tz samo sto se kriju radi svoje karijere i poskupe su
Za Tuzlu koliko znam sada samo ima aktuelna crnka koja se redovno oglasava na SuperOglasi,bila je do prosle godine radila i Luna ,a pored nje je bila i neka jos mladja bas djevojka koja je za oral pola sata trazila 150KM,tako da bas me zanima je li to stvarno ima jos nekakvih u Tuzli,a mogu i ove iza standa proci koje Keri22 spominjeIma jasta ima najmanje 10 osoba koje to rade u tz samo sto se kriju radi svoje karijere i poskupe su
Ima i ona milfača od 45 godZa Tuzlu koliko znam sada samo ima aktuelna crnka koja se redovno oglasava na SuperOglasi,bila je do prosle godine radila i Luna ,a pored nje je bila i neka jos mladja bas djevojka koja je za oral pola sata trazila 150KM,tako da bas me zanima je li to stvarno ima jos nekakvih u Tuzli,a mogu i ove iza standa proci koje Keri22 spominje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|