ajde retarde ne lazi.. cuj imas dosta toga za tuzlu, malcice govna jedessImam ja par kontakata iz Tuzle ako neko zeli razmjenu neka se javi u pp samo 100% pouzdani kontakti,super oglasi ne doalze u obzir to svako zna
ne lazi ljude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde retarde ne lazi.. cuj imas dosta toga za tuzlu, malcice govna jedessImam ja par kontakata iz Tuzle ako neko zeli razmjenu neka se javi u pp samo 100% pouzdani kontakti,super oglasi ne doalze u obzir to svako zna
nema on nista bolan tz je mrtva sem oglasa.. ne nasijedajPa napisi ovde pomozi ljudima kakve ti zelis i odakle
Ne zasto bi lagao evo ima ih ovde par kojima sam slao brojeve neka potvrde,a ti ako varas narod ne misli da je svako takav,zato nebi dao broj necu je zenit pa da krijem lpajde retarde ne lazi.. cuj imas dosta toga za tuzlu, malcice govna jedess
ne lazi ljude
Kako bi objasnio starcima čime se mlada bavi?Meni je rekla Da...idemo ujutro via banja luka dog ćemo se
Tuzle sto se tiče samo ima crnka sa SuperOglasa i maximalno je i korektna i sve ostalo , pored nje je prošle godine bila i Luna ali od nje vise nema niko niti broj niti je spominje visenema on nista bolan tz je mrtva sem oglasa.. ne nasijedaj
Šta te boli kurac?Kako bi objasnio starcima čime se mlada bavi?
nema teorije .Nisam siguran da vise radi i drkicuSonja maserka, Lukavica ili Vrace ne znam tačno gdje je? Zna neko može li se šta više od masaže dogovoriti? Iskustva?
Ne boliŠta te boli kurac?
Nemam svoje tj roditelje, a što se tiče posla i ti si nezaposlena, ovo tvoje je plaćeni hobiKako ti objašnjavaš svojima da ti nisi zaposlen u svojim godinama
hekla ga i dalje ali nista osim toganema teorije .Nisam siguran da vise radi i drkicu
pisi kontaktDjevojka studentica u B.Luci pruza usluge druzenja bio provjereno 150km sat
Samo konkretna razmjena...
otkud ti znas da njoj ne ide radni staz?Nemam svoje tj roditelje, a što se tiče posla i ti si nezaposlena, ovo tvoje je plaćeni hobi
Ne pričamo o tomeotkud ti znas da njoj ne ide radni staz?
Nisam ja toliko optimista da računam da doživim penzijuNemam svoje tj roditelje, a što se tiče posla i ti si nezaposlena, ovo tvoje je plaćeni hobi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|