dejan11111
New member
Imali koja u gorazdu ili ustipraciGorazde i okolina, imal sta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imali koja u gorazdu ili ustipraciGorazde i okolina, imal sta?
i ja sam bio vise puta ,preporuke za njuDa bio sam kod nje po preporuci drug mi dao broj ima na super oglasi tz broj
I ja sam....reko sam da bi je ženio a muscleup je kumŠta je za reći tebra, ti stvarno nabrijan na kristal?
Moja, prvi sam je pikiraoI ja sam....reko sam da bi je ženio a muscleup je kum
Odgovaram “DA”I ja sam....reko sam da bi je ženio a muscleup je kum
Opisao sam većinu na prvoj stranici, pa ako ti se da čitatiOko 20.04 sam u Banjaluci dva dana..ima netko neku dobru preporuku za neku domaću “studenticu”..?…
Jbg dosadno, pa ajd da malo vježbam slobod jakeAuuu jaka, niska i u ćošu amidža
Nemoj da se ljutiš, nemoj da zovem Simketa da ti objasni neke stvari.Govedo jedno donesem ti slame pa žvači i ne pričaj gluposti
I meniMoze broj
Odgovaram “DA”
Imam ja par kontakata iz Tuzle ako neko zeli razmjenu neka se javi u pp samo 100% pouzdani kontakti,super oglasi ne doalze u obzir to svako znaDa bio sam kod nje po preporuci drug mi dao broj ima na super oglasi tz broj
Meni je rekla Da...idemo ujutro via banja luka dog ćemo seMoja, prvi sam je pikirao
ima u ustopraci 4-5 njih nekad kad je toplije stoje pored glavnog putaImali koja u gorazdu ili ustipraci
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|