MuscleUp
Active member
Baš ćeš ga usrećitiJoš ako se budem udala za @Medicinski brat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš ćeš ga usrećitiJoš ako se budem udala za @Medicinski brat
Ma ko jutio u piku matejinuE nabijem vas na kurac glupani, sta od foruma uradiste, nemojte mi se samo ljutiti puno, ljudi vas cokolino.
moze li broj u inboxMoze broj
Kupujem krompir, smokve, rakiju, bobeProdajem krompir
Lopatom kao i ja kakvo frezanjeTreba mi neko njivu pofrezat, MuscleUp nezaposlen si, bi li dnevnicu zaradio
kaj je krizaKupujem krompir, smokve, rakiju, bobe
Moze broj u priv
Moze broj i meni u privMoze broj u priv
Moze brojBio sa Sanelom iz Anexa.. extra starka, dobro pusenje, dobar sex, cista i uredna..
Koje ste vi budalemorate malo izaci iz ovog konzervativnog drustva.."imal sta na 15min",Luki58 pazite se prevaranta, Tuzla i okolina,proda broj, pa za taj napravi profil na watsapu sa imenom i slikom, i onda dogovara druženje, i kad se i dogovori,onda taj dan traži na watsapu da se pošalje xbon u punoj vrijednosti...
Imam od 2, jedna ti će se nalajati i blok, druga ti možda nekad odgPoz raja, imal itko za mostar provjeren broj neke djevojke ili starije zene? Da zna da postoji i prava osoba,platit cu xbon za pravi broj
Posalji ako mozes.pozImam od 2, jedna ti će se nalajati i blok, druga ti možda nekad odg
Javi se ppPosalji ako mozes.poz
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|