MuscleUp
Active member
Nebi ucjenjivao iskreno, držim se one biblijske ne čini drugom što nebi da se tebi činiAaaa hahahaha hahha eto ti prilike da zaradis a da ga ne primis haha
Ozenjene ucjenjuj a ostale isto tako hahahaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebi ucjenjivao iskreno, držim se one biblijske ne čini drugom što nebi da se tebi činiAaaa hahahaha hahha eto ti prilike da zaradis a da ga ne primis haha
Ozenjene ucjenjuj a ostale isto tako hahahaj
Al mogu zamisliti kakvih se balvana javilo hahahah. Tacno cu napraviti lazni profil i kupiti broj hahah samo da se smijehom kidam dok siljim vuvuNebi ucjenjivao iskreno, držim se one biblijske ne čini drugom što nebi da se tebi čini
Vide muško ime al opet pitaju za cijenu sexaAl mogu zamisliti kakvih se balvana javilo hahahah. Tacno cu napraviti lazni profil i kupiti broj hahah samo da se smijehom kidam dok siljim vuvu
Tek kad ti pocnu traziti popust hahahahVide muško ime al opet pitaju za cijenu sexa
jel trazi popust ili govori cijenu koju je spreman platit ?Tek kad ti pocnu traziti popust hahahah
A jbg znas kako to danas ide, napise zenska da radi pola sata 150 km 90% ih se javi i trazi za 100 km. A uz to bi da karaju i ciganke i neke debele smrdljive drolje pa i narkomankejel trazi popust ili govori cijenu koju je spreman platit ?
Šta fali biti ciganka i narkomanka?A jbg znas kako to danas ide, napise zenska da radi pola sata 150 km 90% ih se javi i trazi za 100 km. A uz to bi da karaju i ciganke i neke debele smrdljive drolje pa i narkomanke
Jednom sam poslao sliku slatke transice ima debelu kurčinu al je fino lice, i šupak me ne htjede kao smeta mu kuracTek kad ti pocnu traziti popust hahahah
ako ih 90% nudi 100 onda vjerojatno vrijedi 100 ...A jbg znas kako to danas ide, napise zenska da radi pola sata 150 km 90% ih se javi i trazi za 100 km. A uz to bi da karaju i ciganke i neke debele smrdljive drolje pa i narkomanke
Mala polakše s žesticom ne želim da umreš rano
HahahahJednom sam poslao sliku slatke transice ima debelu kurčinu al je fino lice, i šupak me ne htjede kao smeta mu kurac
Nisam ni ja bio sa Crysako ih 90% nudi 100 onda vjerojatno vrijedi 100 ...
jos nisam bio kod crystal, to je u planu da se promjeni ovih dana, al tesko mi je povjerovat da ijedna vrijedi vise od nje, tako da iskreno ne kuzim tko ide i placa ovim brazilkama više nego sto bi dao kod crystal
Visok datum CrysŠta se sve nudi danas osim pičke i sprdnje
Hahah jbo mater ako to nije ismir iz buca potoka hahah
Nije valjda da navijas za ZvezduŠta fali biti ciganka i narkomanka?
Priznaj da bi joj ga stavioHahah jbo mater ako to nije ismir iz buca potoka hahah
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|