Dao sam i ja svoju recenziju za nju jako dobra ženaJesi bio kod nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dao sam i ja svoju recenziju za nju jako dobra ženaJesi bio kod nje?
Neces to ovdje naći bajo pa ovdje nema ni za dobar keš za pola sata da nađeš nesto a ne da neke jos idu sa tobom na more, smjesno, al neka je sa srećom.Pozdrav, da li znate neku stranicu ili grupu djevojke za putovanja, zelim da uplatim ljetovanje 10ak dana tipa turska/hurgada ili tako nesto pa bih htio naci suputnicu?
A izgleda i ona odlazi još danas je u Tz štetaDao sam i ja svoju recenziju za nju jako dobra žena
Ma ko kaže reko sam mu nek povede mene povest cu mu ja 3-4 da idu sa namaNeces to ovdje naći bajo pa ovdje nema ni za dobar keš za pola sata da nađeš nesto a ne da neke jos idu sa tobom na more, smjesno, al neka je sa srećom.![]()
Meni isto treba nešto slično. Naime, često putujem, pa mi treba djevojka koja bi mi pravila društvo u večernjim satima. Ne tražim seks niti cura mora ekstra da izgleda, treba mi obična lokalna cura za cuganje i šetnju. Da li neko zna sajt na kome se može naći tako nešto? Vidim da je popularan "Seeking", ali ne znam da li tamo cure nude tu vrstu usluge.Pozdrav, da li znate neku stranicu ili grupu djevojke za putovanja, zelim da uplatim ljetovanje 10ak dana tipa turska/hurgada ili tako nesto pa bih htio naci suputnicu?
Takodjer, nije potreban seks ili da je neka bomba, naravno ako se desi desi se ali nije prioritet....vise za druzenjeMeni isto treba nešto slično. Naime, često putujem, pa mi treba djevojka koja bi mi pravila društvo u večernjim satima. Ne tražim seks niti cura mora ekstra da izgleda, treba mi obična lokalna cura za cuganje i šetnju. Da li neko zna sajt na kome se može naći tako nešto? Vidim da je popularan "Seeking", ali ne znam da li tamo cure nude tu vrstu usluge.
Pa pitaj neku poznanicu. Platiš joj putovanje i sve troškove. Možda se na kraju i pojebete, šta znaš.Takodjer, nije potreban seks ili da je neka bomba, naravno ako se desi desi se ali nije prioritet....vise za druzenje
Posljednje sto znam da je bilo na u Rajlovcu,a ovako ponekad u Tuzli na skretanju za carinski terminal vecinom ljeti u jutranjem periodu zna jedna bitiDa li zna neko ima li gdje u BiH onih sto stoje kraj puta
To te izadje najjeftinije na kraju, vjeruj miJbt. Koliko su ljudi usamljeni i otuđeni....moraju plaćati društvo...jbt
Ne vjerujem da je jeftinije da se plati društvom za obično druženje. Seks shvatam da je jeftinije platiti.To te izadje najjeftinije na kraju, vjeruj mi
Pocni od poznanika, prijatelja, rodbine, radnih kolega, poslovnih partnera, pa sve do ovih zena kletih, zajebat ce te svako, samo ako mu das priliku, pogotovo ako si naivan i "mutav"Ne vjerujem da je jeftinije da se plati društvom za obično druženje. Seks shvatam da je jeftinije platiti.
Pocni od poznanika, prijatelja, rodbine, radnih kolega, poslovnih partnera, pa sve do ovih zena kletih, zajebat ce te svako, samo ako mu das priliku, pogotovo ako si naivan i "mutav"
Gotov si prijatelju, na ovaj ili onaj nacin.
kada opece, upamtis.
Tako da odgovorno tvrdim da je jeftinije platit, nego dobit besplatno
100%. Da može drugačije, bilo bi mnogo bolje. Ali u svijetu kakav je, ovako je najbolje. Čist račun - duga ljubav.Pocni od poznanika, prijatelja, rodbine, radnih kolega, poslovnih partnera, pa sve do ovih zena kletih, zajebat ce te svako, samo ako mu das priliku, pogotovo ako si naivan i "mutav"
Gotov si prijatelju, na ovaj ili onaj nacin.
kada opece, upamtis.
Tako da odgovorno tvrdim da je jeftinije platit, nego dobit besplatno
Bravo!100%. Da može drugačije, bilo bi mnogo bolje. Ali u svijetu kakav je, ovako je najbolje. Čist račun - duga ljubav.
Fazon je u tome sto "poznanik/prijatelj" puno vise kosta od ove kombinacije da platis nekome da se druzi s tobom.Nide veze...naravno da je sve interes. Pa i druženje. Al rade ću sam piti piće i ići u kafanu nego da placam društvo. Seks je druga priča to je ok sa se plati i jeftinije je to sam ubjeđen.
Svakako komentar ti je kontradiktoran. Platis nekom da se s tobom da se druzi i to ti je ok. A to sto poznanik ima interes to nije ok.....
I u konacnosto samo roditelj može biti pravi prijatelj, tj da je dobronamjeran a sve ostalo pa i žena je promjenjiva kategorija tj nije stalno i može se mjenjati.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|