Debili ne žive u Mostaru, naprotivKakvi debili zive u Mostaru. Samo sam cuo da se tu pljackaju kurave na ovaj nacin.
Debili dolaze u Mostar… uhapšeni za posljednji napad na Ruskinju u Mostaru su 2 Sarajlija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debili ne žive u Mostaru, naprotivKakvi debili zive u Mostaru. Samo sam cuo da se tu pljackaju kurave na ovaj nacin.
U Tuzli je prosle godine bio slucaj da je momak strankinjam placao sex i bruku dodatnih stvari laznim eurimaKakvi debili zive u Mostaru. Samo sam cuo da se tu pljackaju kurave na ovaj nacin.
Evo kod mn lik pokušao da plati ratnim paramaU Tuzli je prosle godine bio slucaj da je momak strankinjam placao sex i bruku dodatnih stvari laznim eurima
Kod 3-4 cure mu je valjda proslo i okanio se.Iskreno zanimljiva ideja ali moze biti i rizicna
hahahaEvo kod mn lik pokušao da plati ratnim parama
U Mostaru
Aha, a posle oni kukaju “jaaaaooo što zovete meni na posao i ženi”hahaha
Pa vidis svega ima
Al eto to si mogla lagano skontat a recimo moze ti doci s laznim parama tesko bi provalila da su lazne bez masine
Moze broj od Vlore?Gospođice gdje je to
Sto puta bolje od ove kasabe.ja sam u Vlorё trenutno. Kakvo Sarajevo
Dno dna. Ako si pravi lopov valjda bi trebao imati neki kodeks časti, a ne pljačkati cure... Tu podržavam Amere. Kad ti takav klošar tamo prismrdi dvorištu samo mu isporučiš metak u čelo s prozora i ćaoKakvi debili zive u Mostaru. Samo sam cuo da se tu pljackaju kurave na ovaj nacin.
200 kaem . Dobra je trebinjkaCijena?
U Albaniji je
Ko kaze? A i msm da je negdje dovoljno biti lud toliko da si spreman na sve i da se ne bojis. Ja sam uvijek spremna. Jer ako se bojis ne trebas ni raditi. Te strankinje nemaju zastitu a kod nas domacih oni nikad ne mogu znati da li za nekoga radimo ili ne radimo. Jer kad se klijent dogovara ne moze on nikad znati ko stoji iza telefona. Sve dok ne prave probleme onda ih oni ne mogu ni imati.Nemaš ni ti
Našla je broj od nekeTražim broj od neke pičke
Vlore je u AlbanijiNije u
Našla je broj od neke
Hajmo sutra na pijacu kad vec ne radisCetvrtak necu raditi.
Petak od 15h do 22h Sarajevo
066-141-783 whatsapp
#crnka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|