DikretanTuzla
Active member
Uvjek se neko nadje da ocrni samnom je ostala vise od sat vremena tako da stvarno ne znam dobio sam broj po preporuci i ja sam zadovoljan
Preko puta BCCa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvjek se neko nadje da ocrni samnom je ostala vise od sat vremena tako da stvarno ne znam dobio sam broj po preporuci i ja sam zadovoljan
ahaaamUvjek se neko nadje da ocrni samnom je ostala vise od sat vremena tako da stvarno ne znam dobio sam broj po preporuci i ja sam zadovoljan
pa daj mami, sestri.. gdje mene nadjeGle ovoga jes pametan, bome si ti zagorio kao kaubojska tava, budi miran mozda ti dam da popusis
A ima čovjek gay fantazijepa daj mami, sestri.. gdje mene nadje
Ma boli te pičkaUtorak od 19h do 22h
066-141-783
Ovi debili sto misle da su zanimljivi ako dogovore termin pa ispale, ja uvijek zamjenu nadjem tako da ne moze mi propasti termin a i ne mozete vi pisati i ispaljivati koliko ja mogu cekati
#crnka
Ovaj SkorTo sto ti vrijedjas samo govori o tebi dosao ovde vrijedjat , dodji do mene pa reci sta imas a nemoj mi ovde mudo da glumis. Moram te iskulirati vec si dosadan
Ovaj Scorpiusbih se izgleda "najeo muda" ali ovdje na forumu krijuci se iza ovog profila i vrijedjajuci ovako bijedno da nemoze bijednijeTo sto ti vrijedjas samo govori o tebi dosao ovde vrijedjat , dodji do mene pa reci sta imas a nemoj mi ovde mudo da glumis. Moram te iskulirati vec si dosadan
Utorak od 19h do 22h
066-141-783
Ovi debili sto misle da su zanimljivi ako dogovore termin pa ispale, ja uvijek zamjenu nadjem tako da ne moze mi propasti termin a i ne mozete vi pisati i ispaljivati koliko ja mogu cekati
#crnka
350 marakaKoliko para ako moze info
Jel ovo neka zajebancija ili...sta ba 350 pa nije joj od zlata350 maraka
I ja bi volio cuti neki komentar ko je i gdje neZa crnku iz Tuzle neki komentar
Moze razmjenaMoze broj
PisiDjevojka studentica u B.Luci pruza usluge druzenja bio provjereno 150km sat
Samo konkretna razmjena...
PisiIma li neko nesto konkretno za Doboj? Dajem provjerenu osobu za isto tako provjerenu
PisiImam gradiska
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|