Moze brojBio sa Sanelom iz Anexa.. extra starka, dobro pusenje, dobar sex, cista i uredna..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojBio sa Sanelom iz Anexa.. extra starka, dobro pusenje, dobar sex, cista i uredna..
Moze broj u pp150 sat
Moze pošalji...Sarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
Moze posaljiMoze pošalji...
Moze broj?Bio sa Sanelom iz Anexa.. extra starka, dobro pusenje, dobar sex, cista i uredna..
Imali koja u gorazdu ili ustipraciGorazde i okolina, imal sta?
i ja sam bio vise puta ,preporuke za njuDa bio sam kod nje po preporuci drug mi dao broj ima na super oglasi tz broj
I ja sam....reko sam da bi je ženio a muscleup je kumŠta je za reći tebra, ti stvarno nabrijan na kristal?
Moja, prvi sam je pikiraoI ja sam....reko sam da bi je ženio a muscleup je kum
Odgovaram “DA”I ja sam....reko sam da bi je ženio a muscleup je kum
Opisao sam većinu na prvoj stranici, pa ako ti se da čitatiOko 20.04 sam u Banjaluci dva dana..ima netko neku dobru preporuku za neku domaću “studenticu”..?…
Jbg dosadno, pa ajd da malo vježbam slobod jakeAuuu jaka, niska i u ćošu amidža![]()
Nemoj da se ljutiš, nemoj da zovem Simketa da ti objasni neke stvari.Govedo jedno donesem ti slame pa žvači i ne pričaj gluposti
I meniMoze broj
Imam ja par kontakata iz Tuzle ako neko zeli razmjenu neka se javi u pp samo 100% pouzdani kontakti,super oglasi ne doalze u obzir to svako znaDa bio sam kod nje po preporuci drug mi dao broj ima na super oglasi tz broj
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|