Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s tim da je 500 kermi sat, tesko da je iko od nas lud da izdvoji tolikoNeko iskustva? Recenzije?
Da, zgrada odmah do Zmaj ćevabdžinicegdje je ova crystal, je li u sarajevu?
Posalj mi njen broj u poruciDa, zgrada odmah do Zmaj ćevabdžinice
Reci molim vas gospodine, dajte mi brojPosalj mi njen broj u poruci
Gospođice gdje je toja sam u Vlorё trenutno. Kakvo Sarajevo
Može broj Ivane, opasno mi se prijebaloReci molim vas gospodine, dajte mi broj
Nemoj pisat ovdje lažne brojeve...nije u reduCrnka tz 062663419
To se tako kazeZar mala ima decka hahah
Ima dobru pricu kaze zvala ga u stan nedavno se upoznali hahahahahhaha![]()
Mostar: Brazilku opljačkala dva muškarca, jednog je pozvala u stan – Hercegovina.in
U utorak 02.04.2024.godine u 00,15 sati u PU Mostar obratila se M.D.S.(1992) državljanka Brazila i prijavila kako je iznajmila stan u Ul. K. Zvonimira te je u stan pustila osobu koju je nedavno upoznala i dok je bila u wc, vrativši se, u stanu je bila još jedna NN muška osoba sa potkapom na...hercegovina.in
Moja ljubav pravi pare da me vodi na more![]()
Mostar: Brazilku opljačkala dva muškarca, jednog je pozvala u stan – Hercegovina.in
U utorak 02.04.2024.godine u 00,15 sati u PU Mostar obratila se M.D.S.(1992) državljanka Brazila i prijavila kako je iznajmila stan u Ul. K. Zvonimira te je u stan pustila osobu koju je nedavno upoznala i dok je bila u wc, vrativši se, u stanu je bila još jedna NN muška osoba sa potkapom na...hercegovina.in
Ja ne bih na njihovom mjestu dolazio bez tjelohranitelja... A taman im tjelohranitelj može biti i sekretar, dok je sa klijentom odgovara drugima na poruke.![]()
Cijena?Zgodna crna hercegovka.
Dolazim danas u Banja Luku i bit ću dva dana
Svi dogovori na whats up, na broj:
063-161-953
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |