MuscleUp
Active member
Nemaš ni tiKad ostavlja pare i stvari na izvolitei nema zastitnika
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš ni tiKad ostavlja pare i stvari na izvolitei nema zastitnika
![]()
Ne znam, preko telefona zvuci skroz normalna cura..Napravila je kobila 10 oglasa i 5-6 raznih brojeva. Na svakom ta spodoba
Nemoj se zezati sa njomNemaš ni ti
Pitas i onda pametujes. Ne valja kurcu grobina od 20kg koja se karala i sa migrantima.Ne znam, preko telefona zvuci skroz normalna cura..
Debili ne žive u Mostaru, naprotivKakvi debili zive u Mostaru. Samo sam cuo da se tu pljackaju kurave na ovaj nacin.
U Tuzli je prosle godine bio slucaj da je momak strankinjam placao sex i bruku dodatnih stvari laznim eurimaKakvi debili zive u Mostaru. Samo sam cuo da se tu pljackaju kurave na ovaj nacin.
Evo kod mn lik pokušao da plati ratnim paramaU Tuzli je prosle godine bio slucaj da je momak strankinjam placao sex i bruku dodatnih stvari laznim eurima
Kod 3-4 cure mu je valjda proslo i okanio se.Iskreno zanimljiva ideja ali moze biti i rizicna
hahahaEvo kod mn lik pokušao da plati ratnim parama
U Mostaru
Aha, a posle oni kukaju “jaaaaooo što zovete meni na posao i ženi”hahaha
Pa vidis svega ima
Al eto to si mogla lagano skontat a recimo moze ti doci s laznim parama tesko bi provalila da su lazne bez masine
Moze broj od Vlore?Gospođice gdje je to
Sto puta bolje od ove kasabe.ja sam u Vlorё trenutno. Kakvo Sarajevo
Dno dna. Ako si pravi lopov valjda bi trebao imati neki kodeks časti, a ne pljačkati cure... Tu podržavam Amere. Kad ti takav klošar tamo prismrdi dvorištu samo mu isporučiš metak u čelo s prozora i ćaoKakvi debili zive u Mostaru. Samo sam cuo da se tu pljackaju kurave na ovaj nacin.
200 kaem . Dobra je trebinjkaCijena?
U Albaniji je
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |