Imam gradiskaPozdrav forumaši,
Ima li neko neki kontakt za Banja Luku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam gradiskaPozdrav forumaši,
Ima li neko neki kontakt za Banja Luku
Nitko ti ne vjeruje, ta tvoja priča je smiješnanisam on, ona sam i nije tacno javila sam ti se samo jedan put na watsap i odma si blokirala
Nestašica trenutno, cure otišle na jug da ugoste arape, druge na sjever kineze.Imal sto Novo Tuzla
Može gradiskaImam gradiska
Moze,ppMože gradiska
Ima @Kolega preko SaIma li šta Sarajevo da nisu starije
Poslao sam kontakt koji nije sa oglasa, a valjda ćete biti korektni i poslati i Vi.Djevojka studentica u B.Luci pruza usluge druzenja bio provjereno 150km sat
Samo konkretna razmjena...
Moze brojImam gradiska
Rezenzija 3. Stari prevarant i lazov...kome je ovaj dao broj pouzdan alal mu. Uglavnom ima ovu spiku za nove naivne da izvuce neki number pa da se cijenka i trazi slicice ili video. Pouzdano znam od macki iz Sa.Pozz svima ima li neko nesto mladje za Sarajevo/Tuzla/Zenica da nije sa oglasa da napravimo dobru razmjenu, moze i Banja Luka samo neka me zaobidju ovi sto daju svoje brojeve i sto traze broj za nista. Samo razmjena !! Imam 2 cure nisu sa oglasa jedna Sarajevo jedna Banja Luka
Zaj*b*še me dakle opet. Top.Rezenzija 3. Stari prevarant i lazov...kome je ovaj dao broj pouzdan alal mu. Uglavnom ima ovu spiku za nove naivne da izvuce neki number pa da se cijenka i trazi slicice ili video. Pouzdano znam od macki iz Sa.
Kome cu dati kad od vas niko broja nema jednog da valja samo varate isto kao i ja saljete svoje brojeve i saljete cure sa oglasa. Vi ste samo suho-kurci nabrajate po forumu takvi ko ti mi se mogu samo napusiti kurcaRezenzija 3. Stari prevarant i lazov...kome je ovaj dao broj pouzdan alal mu. Uglavnom ima ovu spiku za nove naivne da izvuce neki number pa da se cijenka i trazi slicice ili video. Pouzdano znam od macki iz Sa.
zadrzis to za sebe.. i odzak i tesanj i srebrenik buahahahahhhhPozdrav ako ko ima neke cure zene koje nisu sa oglasa neka se javi imam 2 nisu sa oglasa srebrenik I tesanj I jedna odzak ako nemate nemoj tev se javaljat
pa stass mislio.. okani se retardiranih ovdje bolan i trazi saam..Zaj*b*še me dakle opet. Top.
Gle ovoga jes pametan, bome si ti zagorio kao kaubojska tava, budi miran mozda ti dam da popusispa stass mislio.. okani se retardiranih ovdje bolan i trazi saam..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|