MuscleUp
Active member
Ne seri, možda su debele i krezave, nije čovjek rekao da izgledaju dobro i traže 100 kmPrevise ti 100km za sat ti nisi dobar u glavu sta bi ti dzaba da jebes kvalitet neces nac za male pare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne seri, možda su debele i krezave, nije čovjek rekao da izgledaju dobro i traže 100 kmPrevise ti 100km za sat ti nisi dobar u glavu sta bi ti dzaba da jebes kvalitet neces nac za male pare
Bar otkrij ove znakove .,.,?! Da možemo dešifriratiNe seri ti ba mrs i on i ti sve neki jebaci nemate para ni za debelih a i svi neki ljepotani steta sto na sickom nema vise za vas tu takve institucija sto nije napisao kakve su ja jebavao top za 100km u Sa 15 min dozvoljeno
Daj ih meni. Meni to nije previše ....Pozdrav svima u grupi,jel mozda ima neko kontakt od neke djevojke okoline Tuzla.Ovde dvije sto ja znam traze previse 100 KM za 1 sat.
A znali smo da si siromah..hahahDaj ih meni. Meni to nije previše ....
I mene to zanimaCao neka starija zena za druzenje zna li iko ima li u Banjoj Luci ?
Jesi ti je zvaoPozdrav ekipa, jel kome poznata ova +387603319862 navodno radi u Tuzli, da li je ko dogovorio i išao?
Hvala.
https://fetlife.com/ Imas tu reg pa Vidi Javi seCao neka starija zena za druzenje zna li iko ima li u Banjoj Luci ?
Jel moze brojPozdrav svima u grupi,jel mozda ima neko kontakt od neke djevojke okoline Tuzla.Ovde dvije sto ja znam traze previse 100 KM za 1 sat.
Kada unesem svoj br za reg, javlja grešku s nekim br, 0038763 xxx xxxhttps://fetlife.com/ Imas tu reg pa Vidi Javi se
Ne Znam Meni Nije trazlo broj da se regKada unesem svoj br za reg, javlja grešku s nekim br, 0038763 xxx xxx
Samo 1 ima u Mostaru s kojom sam radio BDSM a ima i svoju opremuNe Znam Meni Nije trazlo broj da se reg
Imas tu iz bl nekih PogledajSamo 1 ima u Mostaru s kojom sam radio BDSM a ima i svoju opremu
A neću vozit iz Mostara do bl,Imas tu iz bl nekih Pogledaj
A Ovo je Fernando Pitao tek sam Sad skontaoA neću vozit iz Mostara do bl,![]()
Ništa bolje kao kad je vežeš ili onom trakom da nemože micati pa se igraš sa njomA Ovo je Fernando Pitao tek sam Sad skontao![]()
Mozes li mi poslati kontaktePozdrav svima u grupi,jel mozda ima neko kontakt od neke djevojke okoline Tuzla.Ovde dvije sto ja znam traze previse 100 KM za 1 sat.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|